Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

Octane 

všechny recenze uživatele

Stoprocentně jedna z nejlepších romantických komedií co jsem měl možnost vidět. Každý vánoce se na to díváme a vždycky se tak přihloupě usmívám po clou dobu filmu, i když jsem to viděl už milionkrát. Herecký obasazení je perfektní. soundtrack dokonalej a Billy Mack nejlepší jak radí dětem ať neberou drogy. Vážně mám z tohodle filmu radost. Občas je potřeba nějakej takovejhle film, kterej pohladí po duši a při kterým nezůstane oko suchý. ()

hábič 

všechny recenze uživatele

Když už nic jiného, tak Láska nebeská mě vždycky dokáže dostat do té správné vánoční atmosféry! Ať si kdo chce, jak chce tvrdí že je to americký kýč, pro mě to bude vždy jeden z nejlepších (nejen) vánočních filmů vůbec! ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejnádhernější film co doposud vznikl, u tohohle filmu jsem měl po celý čas jeho dění husí kůži, u tohohle filmu jsem poznal, že pořád se mám za co bít. Tenhle film obsahuje nejbrilantnější filmový moment, tenhle film... ŽIJE! Jestli má každý žánr své ESO, tak o žánru romantická komedie nemám pochyb. Všemi dvaceti volím okamžitě Lásku nebeskou Jde tady o to, že ten film má tak silné a neprůstřelné téma, které je tak poctivě uchyceno, příběhově rozvinuto, rozmixováno, že vyráží dech a příjemně hřeje u srdce. Při sledování tohohle filmu zapomenete na své problémy, na válku, na boje o život, na všechny strasti života a soustředíte se jen na to, bez čeho by nebylo života. Love Actually je od začátku do konce plná úžasných momentů a všechno vrcholí při běhu za vyvolenou na letišti a při obětí otce a syna= silnější pocit štěstí, nadšení, lásky, dokonalosti hledat nelze. Tady se není o čem hádat, nejkrásnější filmová mozaika všech věků! ,,Láska je všude kolem nás!" ,,Teď nesmíš ztrácet naději!" - 10/10 - ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Mozaikový film, který mi v polovině případů nedával smysl. Nemám tyto filmy o xy dějích moc v lásce. Takže je to za dvě placky smažený. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Toto šlo celé tak nejak mimo mňa.. a to anglickú kinematografiu obvykle bezvýhradne milujem. Nuž, srdcu nerozkážeš.. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

"DĚCKA, NEKUPUJETE SI DROGY! STAŇTE SE HVĚZDOU A BUDOU VÁM JE DÁVAT ZADARMO!" Úplně nejvíc romanťák, co úplně nejvíc dávám s plejádou známých xichtů a Bill Nighy tomu vévodí! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Jeeeeeeej,dakujem reziserovi Richardovi Curtisovi za tuto romanticku zalezitost,krasny film,skvelo natoceny,vyborna hudba a kopec znamych hercov,oplati sa pozriet si to...:-) ()

greenlord 

všechny recenze uživatele

ackoli nejsem na romanticke filmy, nebo jak se tomu nadava, tento je snesitelny, a to tak ze velmi. hlavni zasluhy na snesitelnosti v tomto poradi: sileny muzikant, sprosta sekretarka, portugalka, premier, nevedouci bloncka. ()

peca 

všechny recenze uživatele

86%????? Vyližte si tou jednou hvězdou Hugh Grantovi a jemu podobným "hercům" v tomto humusu prdel a neurážejte tímto ostatní filmy!!! ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Tvrdiť, že ide o jeden veľký gýč, by tomuto filmu samozrejme krivdilo; ide o niekoľko malých gýčov. Najuveriteľnejšia, najznesiteľnejšia, až do "akcie" na letisku najmenej gýčovitá a dajme tomu najdojímavejšia (vďaka vzťahu otca k synovi, nie vďaka chlapcovej "lovestory") bola línia s Neesonovým synátorom. Najviac (ma) bavil Atkinson ako ultraochotný, proti záujmom zákazníka ale práve preto idúci klenotník; tým by som bohužiaľ pri vyratúvaní vtipných okamihov filmu skončil. Zaujímavým momentom bolo sexual harassment zo strany prezidenta USA, ale napriek až príliš skutočnému a v čase premiéry filmu nie až takému dávnemu fenoménu Billa Clintona a Monicy L. ani tento prvok nepôsobil dvakrát vierohodne a reakcia prvého ministra jej veličenstva vo vzťahu k (de facto) donášačke kávy bola natoľko slabomyseľná, že ani tomuto konečne trochu dramatickému momentu v ultrapohodovom deji nedokážem pripísať plusové body. Ako vianočný film (v podobe ktorého som sa k Láske nebeskej dostal ja) to je ako-tak znesiteľné, zvlášť ak nie je na práci, resp. programe nič lepšie, ale sotva niečo viac. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Námět příjemný, pohodový, ale těch dějových linek je moc a některé dostaly žalostně málo prostoru, takže se kolikrát vlastně vůbec nedozvíme, jak příběh dopadl. Většinu zachraňují geniální Bill Nighy a Hugh Grant. 75% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Richard Curtis, který má jako scénárista na svědomí úspěšné romantické komedie ´Čtyři svatby a jeden pohřeb´ (1994), ´Notting Hill´ (1999) či ´Deník Bridget Jonesové´ (2001), stojí za tímto předvánočně laděným snímkem, a to nejen opět jako scenárista, ale dokonce i jako debutující režisér. I když to tak na první pohled nevypadá, jedná se o povídkový film, kde jsou si jednotlivé příběhy vkusně propojené. Pojednávají nejrůznější lidské okolnosti v oblasti vzájemných vztahů a lásek. Vyobrazují se tak vlastnosti, jako jsou naděje, vděčnost, úcta, hrdost, vyrovnanost či inspirace. Jsou tak, plejádou slavných hollywoodských hvězd, vyobrazeny různé situace a okolnosti pro někoho připadající trapné, hloupé i inspirativní. Lidské osudy jsou zkrátka různé a tak přirozeně přitažlivé či naopak směšné až odpudivé. Dějové linky všech příběhů se společně pomaloučku šourají k vánočního času, kde nakonec na diváky čeká malý epilog toho všeho. Každý hlavní aktér každého příběhu má určitý cíl, nebo-li určitou snahu něčeho dosáhnout a my jen sledujeme jejich počínání napříč osudu a nejrůznějších vztahů. Emotivní vánočně romantická atmosféra předčí očekávání a dá se říci, že po shlédnutí příjemně pohladí na duši. Přes dvě hodiny stopáže se může zdát na takový film až moc, ale kupodivu opak je pravdou. Nejrůznějších událostí je tolik, že by se dalo říct, že by to mohlo být snad i o něco delší. Snímek, kde především všechny životem doprovází láska, je po všech ohledech honosný a svým pojetím prostě krásný. Richard Curtis, než tohle stvořil, musel vše potřebné snad plně prostudovat a vysledovat, jinak je záhadou, jak tohle všechno do jednoho celku dokázal příznačně pojmout a vytvořit tak doslova mistrovské filmové romantické dílo. Před tímto klobouk dolů. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vkusná a povedená romantika vhodná na Vánoce. Cítím tam tu Británii, což je ku prospěchu a ne vše úplně dobře skončí, ale většinově je to happy end. ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si dost dobře představit, že na DVD bude té romantiky ještě o 80 minut více, už takhle jsem měl strach, že z kina odejdu s cukrovkou, ale pokud jdete na romantiku, dostanete za vstupné tolik, kolik jen dokážete pojmout. ()

levente 

všechny recenze uživatele

Přeci jen jsem přistupoval k tomuto filmu s jistým despektem. Vánoční love story. To zní. Zajímavě. Kýčovité filmy už svým názvem mne nevím proč, lákají. A to je dobře, protože mě, nikomu bych to nikdy neřekl, tenhle film dostal. Plejáda známých herců kde se sem tam třpytí ti velmi velmi dobří, jako je Rickman, Neeson a chtě nechtě i Grant. Laskavé příběhy, milé a přesto nabité mravenčením a humorem, který je jen málokdy prvoplánový (divné u komedie, že). Dokonalé. Po prvním zkouknutí tedy nic moc, ale napodruhé jsem si říkal, tak to se opravdu povedlo a kašlu na to, zda ostatní (naštěstí je jich jen velmi málo) povídají něco o jednoduchosti a sladkobolnosti. Láska je skvělá věc a natočí-li se film, kde láska je každé druhé, někdy i třetí slovo s vkusem, vtipem, nadhledem, se skvělými herci a perfektně vybranou hudbou (nevzpomínám si, kdy jsem naposledy slyšel tak dobře poskládaný soundtrack) tak je (v našem případě dvouhodinová) zábava na světě a vy odcházíte (v případě kina) nebo se hroutíte do postele či otomanu (většina ostatních případů) šťastní (a to včetně těch nešťastně zamilovaných a to je už co říci!!!). Tak přeci jen někdy může být člověk šťastný.... ()

Empire 

všechny recenze uživatele

Angličani pořád dokazují, že netočí špatné filmy. něco na způsob Bridget Jones okořeněné mnohými zápletkami. Velice dobré herecké obsazení. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Mám rád britský humor a tenhle film mě dostává, čím víc stárnu. napoprvé to ještě tak nezabralo, ale po letech jsem musel dvě dvězdičky přidat. Tohle je prostě milý, vtipný a pozitivně nabitý film... ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama