Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

Ados12 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy nesleduju zas tak moc, ale tento mě dostal. Už z jednoho prostého důvodu, stačí se podívat, kolik skvělých herců tam nabrali a dali dohromady. Díky tomu a svižně laděným příběhům je to pro mě nejlepší romatický film, co jsem zatím viděl. ()

BrckoGOS 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem fanoušek romantických filmů, nemohu však říci, že by mi vadily. Tím spíše po shlédnutí Love Actually. Naprosto precizně propracované a propojené příběhy a osudy různých lidí a párů, skvělé herecké výkony, krásné ženy... co víc si přát'!! Rozhodně nejlepší romantický film všech dob (tedy dle mého názoru) :) ()

aiv 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem do tohoto filmu šla s tím, že mě pobaví. Místo toho jsem zažila 2 hodiny zoufalé nudy. Film mne zklamal jak po romantické stránce, tak po komediální a tak i po dramatické.Jedinné, co mě přinutilo dát jednu hvězdičku byla hudba. Nelíbilo se mi neustálé pořeskakování z jednoho děje do druhého. I přesto, že jsem se neztrácela v ději, film mi přišel o ničem. Jedno podívání a dost. ()

Purity1711 

všechny recenze uživatele

Skvelé, výborné, geniálne! Príbehy postáv, vianočná atmosféra, hudba, herci, humor, emócie zvládnuté na jedničku. Najlepšia romantická komédia čo som kedy videl, nemôžem uveriť že až teraz som sa k tomuto filmu dostal .... ()

Marci1993 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavých postav různého druhu a charakteru a zprvu mě to velice bavilo, protože jsem čekala nějaký překvapivý a zajímavý konec.... nebo alespoň NĚJAKÝ konec... hodně mě to zklamalo a rozhodně jsem čekala něco mnohem víc. Je sice hezký, že to bylo romantický, zamilovaný a růžovoučký (teda u některých případů), ale vůbec nic mi tento film nedal. Že je láska všude kolem nás?... Pff... 2 ** ()

Roman1983 

všechny recenze uživatele

až když si zpětně vybavuji tento film, dochází mi kolik lásky a energie v tom filmečku bylo, výborná britská komedie ve stylu Bridget Jones, krásná atmosféra Vánoc a výborní britští herci, nemám moc rád romantické komedie, ale toto vážně bylo skvělé... 5* ()

Weany 

všechny recenze uživatele

Tuhle romantickou komedii můžu vidět klidně tisíckrát a pořád ji budu zbožňovat. Ta vánoční atmosféra je tam skoro hmatatelná, skvělé písničky a výborní herci zasazení do milých zamilovaných příběhů. Nevěřím, že je někdo, kdo tento film nemá rád, protože to snad ani nejde. ()

AAVATARR 

všechny recenze uživatele

Bill Nighy a jeho nezabudnuteľná hláška:" Milé deti, nikdy si nekupujte drogy. Staňte sa slávnymi a budú vám ich dávať zadarmo", bol prvý moment kedy som pochopil, že láska nebeská nie je len Denník Brižit s veľkoplošným hereckým obsadením, a že okrem klasických klišé o láske vyrozpráva aj nejaké tie duševné pohnútky hlavných hrdinov k ich činom. Ťažko vyzdvihnúť nejakého z hercov, lebo ako celok pôsobia prirodzene a finálny dojem je viac než len dobrý, preto by bola aj škoda ničiť film hľadaním nedostatkov. 99% ()

Filipkoz 

všechny recenze uživatele

Je z toho cítit určitý potenciál kvalitní filmařiny a romantický komedie dotáhlý o level výš než tam, kde tradičně končí žánroví sourozenci, ale zároveň je tam strašně moc kýčovin, přetažených věcí do nesmyslna, který film sráží zase dolu. Špičkový "portugalský" příběh, ve kterém je Colin Firth výborný. Výlet do Ameriky nemá chybu a přináší něco, co miluju na Prci, prci, prcičky. Mrzelo mě, že to Alan Rickman nedotáhl resp. nezastrčil až do konce, jednak protože Heike Makatsch byla moje No. 1 a taky jeden příběh nekončící sladkym happyendem, by tomu dal trochu koule. Dlouho jsem váhal mezi 3 a 4 hvězdičkama, ale scénky s Rowanem Atkinsonem a další perly vyskytující se v hojném množství a probrečený kapesník mě obměkčily a dávám za 4. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je chvílemi dojemná a chvílemi velmi vtipná. A především hooodně přeceněná. 70% ()

m.p.mysacek 

všechny recenze uživatele

Tento film k Vánocům neodmyslitelně patří a je jedním z těch nejlepších. Když jsem ho viděla poprvé, měla jsem trochu zmatek v postavách, ale teď už nemám. Znám je i jejich osudy a přesto se za rok zase ráda podívám znovu. Postavy jsou zajímavě propojené - jako sourozenci, sousedé, kamarádi a tak. Je to romatntická komedie, takže ani vtip nechybí :) Miluju tenhle film a většinou brečím u scénky na letišti, kdy ten malý kluk chc vyznat svou lásku. Moc hezké příběhy. Některé jsou lepší než jiné, např. 2 kamarádi a jedna maželka mohli více rozvést, ale i tak mám Lásku nebeskou moc ráda. ()

Vivcis 

všechny recenze uživatele

Pre mna to bol dalsi priemerny film ktory sa dal pozriet az do konca ale nie som z neho obzvlast nadsena. Soundtrack brutalny preto davam 3*. ()

Leobarka 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný výkvět anglické kinematografie. Bohužel, v posledních letech se s tímto žánrem - romantické komedie, roztrhl pytel a to dosti velký a povětšinou s nevalným až trapným obsahem. Díky, díky, za Lásku nebeskou. Pomineme-li skutek, že se zde vyskytují samá herecká esa a už tím bychom měli zaslat snímek do kategorie: perfecto, tak scénář i režie v Curtisových rukou nemohla být lepší volbou. Bravurní herecké výkony jsou zde již samozřejmostí, doplněný o typický suchý humor Angličanů, v podání piedestalových herců, jako jsou například Alan Rickman, Emma Thomson, Hugh Grant, Liam Neelson či Colin Firth. Cenu by měl film dostat už jen za to, že se Curtisovi povedlo všechny spojit. Nikomu nevadí více dějových linií, naopak, krásně se na konci vše sejde, jako dobře sehraná filharmonie a vy se budete jen stupidně usmívat nebo frkat do kapesníku. "Yes baby!" ()

W.Goldfinch 

všechny recenze uživatele

Sice romantické komedie nejsou mým oblíbeným žánrem, tak tenhle film mám fakt rád. Pamatuju si, že když jsem tento film viděl poprvé, byl jsem z něj na větvi. Hvězdné herecké obsazení, výborná vánoční atmosféra, prostě bomba. Vtipné i dojemné dialogy. Láska nebeská je nejlepší romantický film všech dob. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Nevím ,ale komedie to určitě nebyla, moc jsem se nezasmál a začátek byl pomalý až nudný , ani jsem to nedokoukat, natož abych byl uchvácen!!! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Každým rokom, keď sa opäť vrátia Vianoce a televízie nás doslova zaplavia tou hromadou nudných a povrchných, amerických akože komédii s vianočnou tematikou, si ešte viac vážim tento film. Pretože je skutočný plný, humoru, romantiky, originality, sexu, vianočnej atmosféry a samozrejme lásky. Celé to do seba perfektne zapadá, každá scéna, každý moment má svoje miesto a žiadny z hercov nemá málo či príliš veľa priestoru. Nechápem ako to Richard Curtis dokázal, ale za tento darček mu budeme všetci do smrti vďačný. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film so super atmosférou predvianočného obdobia. Vtipné, romantické a miestami aj smutné. Páčilo sa mi, že všetky postavy boli nejako poprepájané — vytváralo to uspokojivú dejovú celistvosť. Pochváliť chcem ukážkovú rodičovskú výchovu Neesonovej postavy a skvelé obsadenie. Ku koncu keď sa začali všetky príbehy rozuzľovať, som dostal taký emočný náklad, že som nemohol inak ako ohodnotiť piatimi hviezdami. ()

miistr 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta moje vánoční klasika, kterou klidně vidím i mimo Vánoce. Pokaždé se tam najde minimálně aspoň jeden moment kvůli kterému mám lepší náladu. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama