Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

Rychloskot 

všechny recenze uživatele

Líbil by se mi nápad. Různé podoby lásky, o vánocích, trocha kouzel. Byla snaha, aby to byla taková ne úplně klasická romantická komedie, ale na to je to zase strašně moc o sexu, pak taky o nevěře a v případě Keiry dokonce o nějakém takovém úchyláckém přátelství...? Dialogy většinou špatně napsané, rozhovory tří sourozenců absolutně z jiné reality - "Mrzí mě, že tvoje žena umřela"? Takhle spolu sourozenci prostě nemluví. Hláška jako "Dáme se do vládnutí" jsou zase na husí kůži trapné. Linka s americkými prostitutkami je nevánoční a nijak to postavě nepřeju, stejně tak si nemyslím, že by postava Alana Rickmana doopravdy náhrdelník asistentce dala. Za co dám jednu hvězdičku je kouzelná postava Rowana Atkinsona, kterou zahrál samozřejmě velmi legračně, docela se mi líbí příběh Liama Neesona se synem a Claudiou Shiffer a samozřejmě nesmrtelná písnička Billyho Macka. Jinak odpad ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Romantický kult v rámci svojho žánru, ktorý podľa mňa musí poznať každý milovníkov romantického filmu ako takého. Nikdy by som neveril, že sa v jednom filme dokáže nazberať tak obrovský herecký talent v mnohopočetnom zastúpení hereckých hviezd, a aj tých nehereckých. Osem príbehov zlepených do jedného na rovnakom pozadí, ktoré naznačujú iný typ lásky. Kvalita spočíva už najmä v tom, že odvtedy sa natočilo nenormálne množstvo kopírok, najmä v našich končinách. Mne tieto pozliepané príbehy až tak nesedia, ale musím uznať, že atmosféru to malo úžasnú. 80 % ()

FISSSH 

všechny recenze uživatele

Přesně romantická komedie na Vánoce, jak má být. Ale při prvním shlédnutí jsem měla trošku zmatek v postavách. Chce to prostě vidět víckrát... ()

nash 

všechny recenze uživatele

Nádherně pozitivní a doslova milý filmeček. I přes to,že je tam zhruba 20 víceméně hlavních postav, člověk se v tom neztrácí a udržuje si velmi dobrý přehled. Curtis je skvělý scénárista a tentokrát dokázal že může být i velmi schopným režisérem. Herci hrají skvěle, vynika Hugh Grant v roli britského premiéra, naopak mi vůbec nesedla Thorntonova minirolička. Ale ve výsledku velmi půvabný film. ()

AVP 

všechny recenze uživatele

Pobrečel jsem si a bylo mi přitom skvěle :) Takové filmy se netočí často a díky nim zahodím už stokrát ohrané české pohádky a na štedrý večer si pustím tohle... ()

Eridan 

všechny recenze uživatele

Naprosta bomba, poprve jsem na to koukal od dvou v noci a pak uz jsem neusnul. Nekolikrat behem filmu jsem si rikal - tohle se mi prece stalo! Bomba napad, skvely scenar, skveli herci, krasna hudba, nenasel jsem jedinou chybu. Dal bych sest ale tahle znamka tady neni... ()

pierre9 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce herecké obsadenie, ktoré dokázalo, že film o Vianociach nemusí byť gýčový. Nebolo postavy, ktorá by mi nebola sympatická... O výbornom sountracku ani nehovorím... ()

paclinqa 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to nejlepší romantická komedie všech dob, na kterou se můžu dívat pořád. Rozhodně doporučuji všem, ať už jste zamilovaní nebo ne ..... láska je všude kolem:-) ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Je to geniální film a pro mě jediný pořádný romantický film 21. století. Pouze volně spojené příběhy lásky, ale každý z nich je zajímavý, každý vás pobaví a dojme (ok, příběh Colina - hot chicks are in Wisconsin - Frissela jen pobaví). Téměř každá scéna je geniální a některé jsou přímo nadgeniální. Moje srdcová je ta, kde si Juliet pouští Markovo video ze svatby, ale výborné jsou rovněž scény spisovatele Jaimeho a portugalské hospodyně -jejich rozhovory, kdy si navzájem nerozumí, nebo vystoupení malé zpěvačky na vánoční besídce, která zpívá nádherně písničku All I want from Christmas, zakončené odhalením premiéra... Keira Knightley nikde jinde nebyla tak nadpozemsky krásná a k sežrání. A vůbec všichni herci jakoby si byli vědomi krátké stopáže a úplně se překonávají a jejich postavy přímo sálají charizmatem. U některých jako Billy Bob Thornton (prezident USA), Alan Rickman, Liam Neeson se to dá očekávat, ale i někteří hercí, které v jiných filmech až tolik nemusím jako třeba Colin Firth a hlavně Hugh Grant, zde předvádějí naprosto geniální výkony. Malé kameo roličky (Elisha Cuthbert, Denise Richards, Claudia Shiffer) také potěší. Stejně jako všudypřítomný vlídný humor. Prostě jasně film mojí TOPky. Viděl jsem už asi pětkrát... ()

mr.sulas 

všechny recenze uživatele

Úžasná atmosféra,vynikající herecké výkony,nelze mluvit jinak než v samých superlativech.No a když se na tento film díváte v období vánočním,jako jsem to udělal já,tak je z toho nezapomenutelný zážitek na který se v životě nezapomíná! ()

Simon@ 

všechny recenze uživatele

Absolutně ta nejvřelejší romantická komedie, kterou jsem viděla. Poměrně rychle se zapsala mezi mé nejoblíbenější filmy, zejména díky okouzlujícím: Colinu Firthovi a Hugh Grantovi, kteří mě fakt dostali. A když se připojí i skvělí Emma Thompson, Alan Rickman, Rowan Atkinson, či Keira Kinghtley, je z toho podívaná pro celou rodinku. Film je to sice dlouhý, tedy podle mě, ale ani minutu jsem se nenudila. A proto si myslím, že si plný počet hvězdiček opravdu zaslouží. Také díky trošku sprostému humoru skvělého Billa Nighyho ()

_Irbe_ 

všechny recenze uživatele

Tedy pane Curtis klobouk dolu, vy jste frajer. Po tomhle romantickém "majstrštyku" se zamilujete ať jste kdokoliv (třeba do Billyho Macka). ()

Groower 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie. Tento film si mě získal svojí příjemnou atmosférou, výbornými herci a celkově pozitivním duchem. Ideální film na vánoce. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama