Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (2 325)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantická komedie co jsem viděl, všechno je tady skvěle poskládaný a vyážený. Romantika tomuhle filmu vůbec neškodí, je spíš kuprospěchu a do ní pěkně začleněný vtipy jsou prostě dokonalý. Na to že to je první film Richarda Curtis to je excelentní, lepší debut si ani nemohl přát a už timhle filmem ukázal že je výjmečný režisér a že umí výborně vybrat herce, skloubil slavný herecký hvězdy s ne příliš známími herci a všem dal stejný monožství času, takže se tady ani nedá říct kdo tady byl hlavní hvězda a i tak nikdo nezklamal a můžu říct, že všichni předvedli báječný přirozený výkony, ale já jsem si tu hvězdu ve filmu stejně našel a neni to nikdo jinej než Bill Nighy, ten prostě neměl chybu a jeho cd bych si určitě taky koupil, teda kdyby nebylo moc drahý. Samozřejmě že to úplně dokonylý neni, ale dvě hodinky utekly jako voda a konec filmu mi hned zved náladu a to i když je to ten největší happyend co existuje, nebo možná proto ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Scénka, v níž profesor Snape potkává Mr. Beana, je vynikající. Jediná, která mě opravdu zaujala a pobavila na sto procent. Zlobivá pop star je OK. Jinak už je to jen těžký kýč, který nedokáže aspirovat ani na guilty pleasure. Alespoň však potvrzuje pravdivost Buňuelova rčení, že v každém špatném filmu se dá najít kvalitních pět minut, a naopak. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Curtis se svým životním dílem plným lásky, optimismu a víry v lepší zítřky ovládl hned dva žebříčky najednou. U kategorie vánočních filmů to není překvapení, protože tam je konkurence slabší. Jeho vztahová mozaika však kraluje i silně zastoupeným romantickým komediím. Hodně mu samozřejmě pomohlo obsazení kompletní britské herecké smetánky a třešničkou na dortu je účast Elishy Cuthbert. Závěrečný běh vždy dojme. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE V ZAMILOVANÝCH PŘÍBĚZÍCH SE SEJDOU AŽ NA SAMÉM KONCI..…“ /// Překvapivě žádná přeslazená podívaná, ale celkem sympatickej romantickej film, prosmrádlej duchem Vánoc, který jsou prej lásky čas (hele, není to spíš máj? … Nepruď!) Tajná láska, nesmělá láska, kamarádská láska, začínající láska, neopětovaná láska, nevěrná láska, sourozenecká láska, otcovská …, prostě tolik příběhů, kolik podob jen TEN POCIT může mít. Do toho nějaký ty popěvky, naštěstí jinak, stejně jako postavy – někdy vtipný, místy romantický a zamilovaný. Příběhová mozaika, ve který si každej najde svýho favorita. Když říkám každej, tak … třeba já – takovej Billy Mack… což je snad každýmu jasný! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i ministerskýmu předsedovi může vobčas hrábnout. 2.) Jsou Vánoce. (A taky lásky prej není nikdy dost.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Britská legenda, ve který hraje snad každej známější anglickej herec. Dlouho jsem měl s filmem problém, ale rozhodl jsem se mu dát ještě jednu šanci a dobře jsem udělal. Kdo ví, třeba to za pár let bude pro mě taky klasika (edit, stalo se). Rozhodně také musím pochválit řemeslnou stránku celého snímku a také kvalitní soundtrack, který je ve filmu citlivě rozpoložený. A k atmosféře Vánoc to sedí skvěle. Snad bude druhý díl lepší ;)...90% ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Herec Liam Neeson v reálném životě prožil stejnou tragédii, jako jeho filmový Daniel. V roce 2009 jeho žena Natasha Richardson ve věku 46 let tragicky zahynula při nehodě na lyžích. (Seabeast)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama