Reklama

Reklama

Reflections of Mr. Bean

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 1996, 44 min

Hrají:

Rowan Atkinson

Obsahy(1)

Půlhodinové ohlédnutí se Mr. Beana, resp. BBC za některými dosavadními zážitky Mr. Beana, známého smolaře a nešiky. Film je věnován především dřívějším epizodám zmíněné komediální postavičky. (Paity)

Recenze (11)

H34D 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si myslel, že je to nějaká chyba, ale Reflections of Mr. Bean je skutečně téměř identickou kopií The Best Bits of Mr. Bean - Venku prší a tak se pan Bean vydá na půdu, kde vzpomíná na své nejlepší kousky. Na rozdíl od The Best Bits, tato epizoda je kratší, Bean si například nevzpomene na svou zkoušku z trigonometrie a také ostatní scénky jsou malinko přistříhnuté (zkrácené). Za nepřekonatelného a kultovního pana Beana, který svým charizmatem doslova ničí všechny divácké bránice bych už málem dal plný počet, ale vzhledem k tomu, že Reflections of Mr. Bean nepřináší nic nového, zůstaneme na čtyřech... 8/10 ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Já miluju cokoli, co mi pan Bean nabídne, takže jsem nepohrdnul ani takovou retrspektivou na jeho taškařice, která vlastně vykrádá tak trochu sama sebe. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson rozhodně nepatří mezi pohledné herce, ale patří mezi geniální komiky. Kdo chce dělat humor na úrovni a kvalitní "skeče", měl by si vzít příklad právě z pana Beana !!! ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Ide vlastne o zostrih niekoľkých skorších epizód, takže na hodnotení nemám čo meniť, keďže hodnotím to, čo už vlastne hodnotené už bolo a keď som vtedy ohodnotil na 5*, tak nemôžem dať iné hodnotenie. Inak nie je nutné túto epizódu vidieť, iba ak si chcete pár starších epizód pripomenúť. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Téměř totožné s The Best Bits of Mr. Bean, jen kratší o několik scének. Tady si netřeba dodávat nic jiného. ()

Reklama

Reklama