Z tohoto snímku jsem nebyl ani moc zklamaný. Vlastně se mi docela líbilo, co jsem viděl, protože už od začátku bylo jasné, že tohle bude nízkorozpočtové sci-fi, ale překvapivě jsou zde scény, které opravdu sci-fi připomínaly. Není to vysokorozpočtové, ale ani to nevadí. Jasně, příběh je jednoduchý, triky také, ale na průměr to stačí.(14.5.2017)
Zjevení ze samotnýho scifibéčkovýho nebe. Postmoderní postapokalyptickej Blade Runner ze zamrzlý Arizóny roku 2307, kde komando specnazů honí v 'mrtvý zóně' uprchlý humanoidy, proti kterým byla Hauerova parta replikantů z roku 2019 (ehm) přítulní domácí mazlíci. Krásná zimní pustina s polární září, hezká hudba, epika, akce, slušná výprava, zábavná lobotomizovanost, prostě ryze béčková záležitost, dokonalej výplach mozku a přesně můj šálek večerníčku. Několik krásně brakovejch postav - třeba karikatura slavný Vasquezový v podání peroxidový nazistky. Nebo monstrumentální mutant "dogface"... kterýmu vrazí do palice sekyru jeden negroidní gangstapoliš a přitom parafrázuje slavnej citát "I love the taste of blood in the morning!" Nebo přítulná a pěkná Indiánka, nebo roztomilá robomanželka, nebo vůdce noidů ochutnávající lidské srdce... A ten masakrózně halucinační závěr s bojůvkou čistokrevnejch Apačů s pérama ve vlasech, aj-vaj! Zprvu jsem se sice chvílema trápil u anglickejch titlů, ale stálo to za to. Kdyby v hlavní roli neoxidoval šerednej Indián z Bollywoodu (kterej si to pro sebe mimochodem napsal), nebo kdyby se aspoň z krvežíznivejch humanoidů nakonec nevyklubali citliví humanisti, dal bych s potěšením klidně pátou.(24.6.2018)
kaylin
JASON_X