Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film zachycuje zrození a vývoj nejproslulejší komediální postavy současnosti – pana Beana. Obsahuje rozhovory s Rowanem Atkinsonem a záznamy jeho raných výstupů. (Magic Box)

Recenze (42)

Matty 

všechny recenze uživatele

O tom, že Atkinson je v reálu úplně jinou osobou než Mr. Bean, jsem již četl, ale vidět a slyšet jeho mimořádně kultivovaný projev bylo jako spatřit UFO. Zhruba takhle si představuji vzorového absolventa Oxfordu. Tento ze sebe narozdíl od jiných dělá za plného vědomí prvojakostního trotla. Také zbytek je velmi zajímavý, obzvlášť přiblížení procesu tvorby některých scének, akorát jsem po lehkém zkritizování Atkinsonovy sebestřednosti (nejspíš je k tomu svým talentem předurčen) čekal i rýpnutí do nikterak vydařeného celovečeráku. Nekonalo se. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektni 50 minutovej dokument, kde je skvele ukazano, jak se Atkinson postupne propracoval k Beanovy a neni zde nouze o ukazky z divadelnich predstaveni, nazory ruznejch hercu vcetne jeho ucitele, zabery mladyho Atkinsona a ukazky z Cerny zmije a Beana atd. To vse komentovany Atkinsonovo manzelkou a doplneny spoustou zaberu z nataceni a zkousek a rozhovoru. Takze informativni a zaroven zabavnej dokument. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý dokument, který popisuje nejen to, jak Bean vznikl, ale především jaká hodinářská práce se skrývá za každým jednotlivým skečem. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že to bude o Beanovi, byl možná trochu zklamán (překvapen?). Je to příběh Rowana Atkinsona, který se proslavil Černouzmijí ještě před Mr. Beanem a i na Blackadder dojde. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Co naděláme. Mr. Atkinsonem se nedá nic pokazit. Dobrý dokument o geniální figuře světové grotesky. Poučte se... :-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Diváci legendárních kousků pana Beana si jej snad ani nedokážou představit bez jeho typických, gumových a šklebivých grimas a úsměvu na tváři. Proto bude možná pro spoustu překvapením samotná osobnost Rowana Atkinsona. Snažím se, ucelit si dojmy z jeho vystupování v tomto dokumentu. Přemýšlím, ale nenacházím v jeho prezentaci jediné místo, kde by se, byť je trochu pousmál:) Zapůsobilo to na mě poněkud zvláštně. Tak vážnou tvář jsem od představitele, snad nejznámější postavy anglického humoru, vůbec nečekala:) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a bohatý dokument - vůbec nevadilo, že jsem většinu z něj už četl nebo viděl jindy a jinde, protože oslav tak geniálního komika není nikdy dost. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nesmírně zajímavý dokument dávající nahlédnout do kuchyně humoru R. Atkinsona a ukazující, že lehkost jakou jeho gagy působí navenek je těžce vydobyta. ()

nascendi

všechny recenze uživatele

Robiť humor, to nie je žiadna sranda. A v tomto dokumente to zábery z prípravy nakrúcania nepochybne dokazujú. Rowan Atkinson sa svojim 14 skečmi dostal na vrchol mojich obľúbených súčasných komikov. S celovečernými filmami to už bolo oveľa horšie, ale moju obľubu to neohrozilo. Dokument je dobre skoncipovaný a jediné čo mi trochu prekážalo bol dabing jeho scénok, pretože jeho postavu dotvára aj špecifický, zriedkavo používaný hlas. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument nielen o Mr. Beanovi, ale predovšetkým o Rowanovi Atkinsonovi. Zistíme, že mnohé scénky s Beanom majú korene ešte v Atkinsonových skečoch zo školských čias. A keby ste nevedeli, ako bude v nejakej situácii reagovať Mr. Bean, predstavte si 9-ročného chlapca. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dokument vás povede životní cestou Rowana Aktinsona který se z různých skéčů nebo show postupně dohrabal až k legendě Mr Beana. Ukázky z různých Rowanových předchozích show mě dost pobavili a bylo příjemné sledovat, co všechno si z nich vzal do Mr Beana. Příjemný dokument, který vám toho myslím hodně přinese. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

90 % - Interesantní dokument, který dá nahlédnout do zákulisí vzniku jedné z nejlepších komediálních figurek v dějinách kinematografu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podarený dokument o podarenom chlapíkovi, ktorý nás baví a vždy baviť bude. A je samozrejme zaujímavé pozrieť sa na to, ako vznikali legendárne komické skeče. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument o naprosto vyjmečném člověku, který dokáže vyloudit úsměv opravdu na každém. Vše vypadá hrozně jednoduché, jedna postavička hrající jednoduché skeče téměř bez dialogů.... za kvalitně odvedenou prací ovšem stojí kvalitní lidé. ()

Venkovan 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi vyjádření Rowana Atkinsona o Mr. Beanovi kde řekl, že Mr. Bean je dospělý člověk s duchem a myšlením malého kluka, v podstatě anarchista, co uznává jen ta společenská pravidla, která vyhovují jemu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Já podobné dokumenty zbožňuju a tento mě tedy nezklamal. Vždycky mě zajímalo, jak se tady bean vlastně znal a díky tomuhle dokumentu jsem se to dozvěděl. Příjemně jsem se bavil, byly tu nejlepší scénky ze seriálu, došlo i na Černou zmiji ale nejvíc mě potěšily Atkinsonovy divadelní kousky. Pro fazolofily naprosto povinnost. 100%. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Není moc dokumentů, u kterých bych se smála a tolik. Že za zdánlivě jednoduchými gagy ksichtící se fazole je mravenčí práce, secvičování a plánování, jsem tušila. V jednoduchosti je krása a taková jednoduchost dá člověku pořádně zabrat. ()

Reklama

Reklama