Reklama

Reklama

Ptáčátko

Ukázka z filmu 2
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2016, 6 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Ptáčátko, nový krátký film společnosti Pixar Animation Studios, který režíroval Alan Barillaro a produkoval ho Marc Sondheimer, vypráví příběh hladového mláděte sluky, které se poprvé vydává z hnízda, aby u břehu hledalo potravu. Jediný problém spočívá v tom, že se potrava ukrývá v písku v místech, na kterých je břeh omýván strašidelně vyhlížejícími vlnami. (Falcon)

(více)

Recenze (117)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Dechberoucí animace na úkor překvapivého příběhu, ale přesto stále zábavný dojemný snímek? V Pixaru zkrátka umí. Neviděl jsem Dory, ale je mi jasné, že tahle krásná 5minutovka byla výraznější než z prstu vycucaný sequel. Ano příběh je na poli několika minut klišoidní, ale už jen kvůli tomu nádhernému zpracování si to prostě pusťte a vychutnejte. Něco ve mně po shlédnutí stále rezonuje a to se cení. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Technicky naprosto dokonalé. Ten písek! Ty bubliny! Ta zvířata. Tohle je až neskutečná ukázka toho, co je už možné vytvořit. Ale co víc, Pixaři i v tomhle případě přišli s něčím, na co se jen hezky nekouká, ale na co chcete koukat i proto, že to je roztomilé, zábavné a má to fajn postavy. Na "hledá se Dory" se pak vyplatí opravdu jít do kina, když tohle dostanete jako předkrm. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Roztopila som sa po 10 sekundách. Pixar tie úsmevné a roztomilé maličkosti proste vie...a nepotrebuje k tomu ani slová. :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Krehký kraťas s dušičkou malého dieťatka ktoré objavuje neznáme zákutia nového sveta. Milé, pekné a hravé, no prakticky o ničom. Ako predkrm k celovečernému filmu však nič nepokazí. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* v poslední době vycházeli od Pixarů samé komerční ptákoviny. Ale pro změnu s touto ptáčkovinou si u mě spravily trošku reputaci. Je to milý kraťas pro celou rodinu, který je zároveň i trošku poučný - hlavně pro rodiče, ať konečně vykopnou děti z hnízda, aby se začali živit sami ;-). Našel jsem ho už i na internetu - třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Úžasná krátkometráž před projekcí Hledá se Dory. Krásná animace, hezký příběh, Pixar prostě umí. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Zrovna nejlepší kratas to není, ale taky ne nejhorší. Nicméně příjemná jednohubka před Hledá se Dory. ( 26.6.16/Cinrma City ) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Docela hezká blbůstka, která akorát trochu zdržovala mé čekání na film Hledá se Dory. Ale jinak fajn, možná až příliš roztomilé na můj vkus. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Oscarový kraťas dodává animované tvorbě zase nový rozměr vzhledem k tomu, že vypadá jako přírodopisný dokument. Svým minipříběhem ale nestačí odvyprávět tak mocné poselství, abych se z něj posadil na zadek. ()

venison 

všechny recenze uživatele

První část krátkometrážního animovaného snímku "Piper" se tváří jako reálný dokument ze života vodního ptactva.. PIXAR ovšem opět ukázal k čemu všemu je dobré umět správně používat vizuální efekty.. Je to poetické, je to vtipné, pohladí duši.. Za mě kraťas, kde je je asi nejvíce cítit vliv starší animátorské dílny DISNEY.. ()

Gallagher 

všechny recenze uživatele

Nevím no, podle mě to byl nejhorší pixarovský předfilm, ale tak asi to každý vidíme jinak. Kam se to hrabe na One Man Band. ()

Reklama

Reklama