Reklama

Reklama

La noche del Virgen

  • angličtina The Night of the Virgin

Recenze (29)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Oni už oba hlavní představitelé vypadají úchylně hororově, ale nenapadlo mě, že to bude až tak moc. Většinu času je to vlastně takový trdlování po zavšivenym bytě, kde se on třeba vyhoní nad fotoalbem, potažmo si ona strčí telefon mezi nohy, ale i když to působí po celou dobu zvráceně, je to pořád v mezích normy. Totální peklo přijde s prdelním porodem, u kterého se mi regulérně zvednul kufr. No a pak už to bylo do konce filmu jen o řvaní, blití, chrlení sraček, chrlení krve a tahání za pupeční šňůru. 75% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Extrémně nechutný film, ale s tím bych problém neměl, už jsem viděl ledacos (a kdo má za sebou pár filmů od studia Troma a nějaké ty japonské gore úchylárny, toho to může šokovat jen těžko). Problém je v tom, že ty nechutnosti jsou dost samoúčelné a hlavně tohle je přesně ten typ filmu, co by měl mít v ideálním případě pod 80 minut. Při délce dvou hodin je výsledkem nesnesitelně pomalá a zbytečně protahovaná nuda, v níž není ani zdaleka dost děje, humoru a vlastně ani těch nechutných scén na to, aby to celé ty dvě hodiny utáhlo a ospravedlnilo. Místo nadnesené uhozené zábavy je to strašná otrava, a to přitom námět vypadal tak slibně. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Španielska okultná bizarnosť, pripomínajúca uletené horory z minulého storočia, aké točili Yuzna, Gordon, Henenlotter či Larry Cohen. Veľký podiel na tom, že sa Noc panica vydarila má určite predstaviteľ titulnej postavy Javier Bódalo, ktorý pôsobí ako ohyzdnejšia a slizkejšia variácia Stevea Buscemiho a jeho grimasy fakt nemajú chybu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Protivně primitivní podívaná hodná černých čísel. A opravdu se nejedná o sveřepý španělský remake "prciček". Chápu deviantní režisérovo zaměření, úchylné chování trojice zúčastněných, jen nechápu, co na tom mělo být zábavného, vtipného, jakkoliv divácky rozkošného. Že ve Španělsku na Silvestra místo šampáňa tečou proudem tělní tekutiny, je sice nevšední poznatek, jen by režisér měl zvážit, zda se neuškrtit na pupeční šňůře zrůdného novorozeněte, které nechal porodit mužským řitním otvorem. Je-li tedy v zájmu diváckém, jak rodí chlap, je-li to tedy onen úchylný vrchol v zašpiněné bytové jednotce, plné švábů, pak netřeba o tom točit dvouhodinový film. Stačilo by tuto sekvenci vystřihnout, umístit ji na flash disk a jako smyčku ji pořád dokola pouštět panu režisérovi. Výběr těch nejošklivějších herců jistě podtrhne umělecký dojem dvojnásob. Komedie? Horor? To bych rád viděl, kde byl humor, napětí, zápletka, děj. Kadence sprostých slov převyšuje kadenci hnusu. Kromě toho nestandardního porodu zde nebylo nic, z čeho by divák byl konsternovaný. Dlouho se nic nedělo, to ukecané nic přerušila explicitní masturbace, pak nadávající šílenec za dveřmi, což postupně přešlo v rituál, při němž zubatec z ranku paniců (nedobrovolně) zasunul a porodil. Že vám to nedává smysl?! Nebojte, nejste v tom sami. Ten imbecil dočista zapomněl, že může z inkriminovaného bytu odejít nejednou dveřmi, nakonec šel oknem. A to nebyl spoiler. Pořádně jsem nevěděl, o čem mám psát, tak jsem recenzi neúměrně natahoval, jako režisér natahoval tenhle svůj zhmotněný vlhký sen. Vyhněte se tomu! Pusťte si něco příčetného. Pokud do filmu přece jen hodláte jít, zkuste počítat kolikrát se za film objeví genitálie. Připouštím, že právě v tom spočíval ten humor a zábava. Budete (možná) překvapeni, k jaké číselné hodnotě se dostanete. 4/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trochu se ve mně bije tendence filmu přilepšit, protože se jedná o poměrně jedinečně divný a bizarní zážitek, s tendencí mu naopak ubrat, protože je kolem a kolem primitivní a samoúčelnou ptákovinou. Nakonec to ale asi nechám alibisticky na třech hvězdách. Chvílema jsem se bavil, chvílema nudil, chvílema jsem si říkal, že už "je to moc", že už je to za hranou toho, co by mi přinášelo jakékoli divácké uspokojení. A hlavně, proboha, takovýhle film nesmí mít dvě hodiny! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Víctor Amilibia vo filme nosí tričko s trash metalovou kapelou Metallica. (Paldiny)
  • Natočené za 20 dní s rozpočtom menej než 60 000 $. (Paldiny)

Reklama

Reklama