Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Film podle další z knížek bláznivého Dr. Seusse dopadl přiměřeně slušně. Je to o poznání víc dětské, než je Grinch, a narozdíl od něj jsem u tohoto dílka nezaznamenal žádné poselství. Je to hlavně třeskutá podívaná pro děti, která má i pár chvil věnovaných výhradně těm starším (Formulář o kastraci...). Spolu s nižším věkem či vyšším množstvím požitých drog si můžete hodnocení úměrně zvyšovat. ()

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Vynaložil jsem hodně fantazie a energie vžít se do pocitů a mentality dnešní dětské generace a došel jsem k závěru, že na to zřejmě vydrží civět, i když jim z toho musí jít hlava kolem. Hodnocení některých uživatelů zvučných jmen svědčí o jejich věku a tím mi vyvstává jiný problém. Totiž jak stihli shlédnout a ohodnotit tisíce filmů??... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Barevné je to jako Karlík a jeho továrna na čokoládu, ale celé o dost hloupější a bez pořádného smyslu. Mike Myers zase jednou měl pocit, že jeho obličej je okoukaný a musí se zamaskovat. Tentokrát padla volba na kocourka, ve kterého se změnil velmi jednoduše, ale je stále poznat stejně jako jeho zvláštní humor, který mě osobně např. u Austina powerse docela sedl, ale zde mi přišel infantilní a hodně levný (lístky do Universal studia?). Určitě je tam pár zajímavých a i vtipných momentů, ale u většiny jsem se tvářil dost kysele a jen se v duchu ptal, zda tohle mělo být opravdu vtipné a já se měl smát na zemi v křečích, nebo opravdu autoři měli dost zvrácený a podivný smysl pro humor. ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Keď nejakú hranú rozprávku na motívy kníh Dr. Seussa tak jednoznačne Grincha v podaní Jima Carreyho. Kým ten bol sympatický, výborne zahraný, nebol problém si ho obľúbiť a celý film bol dobre a vtipne natočený tu máme nesympatického kocúra v otravnom podaní Mikea Myersa, ktorého som mal už päť minút po jeho objavení na scéne chuť zobrať k môjmu veterinárovi a nechať utratiť. Ešte predtým ho však nechať vykastrovať a to bez narkózy, aby získal aspoň akú-takú predstavu čo som zažíval pri sledovaní jeho filmu. Pritom nechýbalo veľa a mohol to byť výborný film – stačilo by aby sa pár minút po nástupe kocúra v dome objavil Alf a v naturalisticky zobrazených scénach plných cákajúcej krvi, lietajúcich utrhnutých kusov mäsa a srsti ho zožral. To by sa deckám páčilo! ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Monstrózní fantasmagorie nejhrubšího formátu s prověřením divákovy psychické síly a soudržnosti mozkových pochodů. LSD simulátor na obtížnost UNREAL. Testovací film pro nastavení barevného podání vašich TV a monitorů s přednastavenou škálou: hráškovo-pistáciovo zelená / fialově borůvková / paris-hilton růžová. Film pracující s postupy a dějem jaké vás nemohou napadnout ani v případě, že jste fanoušky moderní asijské kinematografie! Shlédnutí Kocoura je opravdu jen na vlastní nebezpečí a surrealní riziko, které hrozí střízlivému realistovi je značné! Film s nejostřejšími kritikami světových periodik a mnohonásobný aspirant na cenu kýče. Občas je potřeba se filmem nechat ulítnout a Kocour je velmi excentrický úlet... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Kostým kočky byl zhotoven z chlupů angorské kočky a lidských vlasů a byl vybaven chladícím systémem. Aby se Mike Myers při natáčení venkovních scén neuvařil, měl k dispozici přenosné klimatizační zařízení, které se připojovalo mezi záběry hadicí k jeho kostýmu. Ocas a uši fungovaly na baterii. (HappySmile)
  • Vesnice s růžovými domy byla postavena speciálně pro natáčení v Mooparku v Kalifornii na svahu jižně od dálnice 118. Když se začalo stavět, mnoho místních obyvatel si začalo stěžovat obecním úředníkům, jak mohli dovolit postavit takovou hrůzu, ze které jen bolí oči. Byli ale ujištěni, že budovy budou sloužit jen pro účely tohoto filmu a hned po natáčení budou zbourány, což se v prosinci 2002 také stalo. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama