Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po havárii letadla, při níž zahynula celá jeho rodina, Paul Kane upadne do dlouhého bezvědomí, po němž si najednou nemůže vzpomenout na nic z minulosti předcházející tragédii. Po plastické operaci a rehabilitaci, se mu paměť vrátí. Dojde k tomu, že pracoval jako nájemný vrah pro tajnou vládní organizaci. Jeho bývalý šéf, Kelton Reed ho pověří novým úkolem zabít jistého politického vůdce. Kane však muže nedokáže zastřelit, a tak se terčem stane on. Kane si nemůže být jist ničím a nikým, ale pravdu se dozvědět musí. A pravda je v jeho minulosti, kterou nezná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

monolog 

všechny recenze uživatele

Zajímavej film, kterýmu hrozně škodí televizní zpracování a částečně i konec. Celkem se jim tu povedlo navodit i tu dickovskou atmosféru strachu a neustálýho pronásledování, neznalosti skutečné pravdy a vlastní identity, přestože ji vlastně docela odflákli. Ani scénář nebyl vůbec marnej a mě zaujal od prvních chvílí. Jenže ke konci si scénárista neodpustil jistou berličku, když se z doktorky psychiatričky vyklubala doktorka úplně přes něco jinýho, která nám všem pitomým divákům všechno do detailu vysvětlila. A hlavní hrdina jí to bez pochyb věřil do posledního slova. To měl všecko zjistit postupně sám a ne, aby mu to někdo takhle všechno povyprávěl. Připravili se tím o docela dobře rozjetej film. Konec je sice neobvyklej a nečekanej, jenže mi to vlastně bylo jedno kvůli tomu, co jsem právě napsal. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, ale časem se to začne utápět v překombinovaným ději, Baldwin je tu celkem sympatickej a jeho hrdinovi věříte tu snahu přijít všemu na kloub. Natočeno je to taky celkem kompetentně, ale s přibývající stopáží jsem se v tom nějak přestával orientovat a dalo se to pojmout lépe takže za mě to bude 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Televizní bournovka se sci-fi prvkem, která sice není tak úplně blbě vymyšlená, ale dobrý nápad potápí režie. Děj se místy zbytečně zamotává, tempo vyprávění je unylé a jakkoliv je Alec Baldwin dobrý herec, agenta-zabijáka mu prostě nežeru. Korunu tomu nasadil šestákový konec. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka videobeckova variacia Bourna v ktorej Baldwin usilovna patra, co je zac a popritom sa obcas pobije a sem tam niekoho zabije. Je to celkom kompetentne natocene az na nejake tie slabsie triky ale kedze som sa dost nudil a bez pretacania by som to nedopozeral, tak viac ako jednu hviezdicku dat nemôzem. Ale fandovia pomalych krimi budu asi hltat kazdu novu informaciu, ktoru o sebe Baldwin zisti. Nic pre mna. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Takto odfláknutý koniec som už dlho nevidel. Bohužiaľ pre celý film. Myšlienka dobrá, prevedenie dobré... ale scénarista už mal asi termín, tak na to tam nejako zbastlil. Asi preto je problém tento film vôbec niekde zohnať o CZ/SK titulkoch ani nehovorím. ()

Reklama

Reklama