Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3

(série)
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 15 h 26 min (Minutáž: 54–91 min)

Epizody(14)

Obsahy(1)

James May, Richard Hammond a Jeremy Clarkson jsou zpět v novém motoristickém pořadu. Ve třetí sérii Grand Tour se projedou Detroitem v amerických sporťácích, zavítají do jihoamerické Kolumbie, kde se z nich stanou profesionální fotografové, otestují možnosti pick-upů, přiblíží nám legendárního závodníka Jima Clarka a pokusí se přežít na nehostinných pláních Mongolska. (HellFire)

(více)

Recenze (8)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Grand Tour je takový pomyslný pomník, který uzavírá těch neskutečně zábavných 17 let jimiž nás orangutan Jeremy, prcek Hammond a kapitán Šnek provázeli, a do nějž vložili obrovský kus lásky.... hoši, děkujeme! ()

Reklama

BaT_M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série?? Maximální spokojenost! Teprve až teď Grand Tour dovedli k dokonalosti. Všech 14 dílů bylo výborných, na rozdíl od první a druhé série, kde vždy byly aspoň dvě průměrné epizody. Krásně pomohlo kompletní vypuštění části s celebritami. A speciály ve třetí sérii jsou za celou dobu Grand Tour sto pro nejlepší. Za mě nejlepší epizoda 13. A konec?? Po sedmnácti skvělých letech přišlo rozloučení se stanem, klasickými testy, zprávami a jediné co zůstalo jsou speciály, které jsou sice asi to nejlepší z celého pořadu, ale po klasických dílech se mi bude stýskat. Tak snad nám Orangutan, Šnek, Křeček a Amazon těch speciálů ve čtvrté sérii dopřejí aspoň 5... No stejně jsem zvědav co bude po čtvrté sérii. 100% ()

Zajímavosti (4)

  • Na úplném začátku, když Clarkson „zalévá zahrádku“, kola jeho VW Amaroku se točí. V dalším záběru záběru, kdy leží na zemi, se netočí a o moment později se opět točí. Voda z hadice však celou dobu stříká. (Brain)
  • Krátce po přejetí mostů, ve scéně, kdy Jamesovi přestane startovat auto, je v záběru z Jeremyho auta na moment vidět bílá dodávka s kameramanem. (Brain)
  • Při kempování na konci dne, kdy potkali teepee (přibližně v půlce filmu), Clarkson, Hammond a May vaří na ohni z parádních suchých borovicových polínek. Široko daleko však nikde nebyly žádné stromy, natož suché, a do té doby pálili jen dřevo z transportních beden. (Brain)

Reklama

Reklama