Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


The Holy Trinity (S01E01)

(epizoda)
  • USA The Holy Trinity
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 1 h 11 min

Obsahy(1)

První díl Grand Tour začíná v kalifornské poušti, na místě zvaném Dry Rabbit Lake, kam Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May přivezou své pojízdné studio, aby zahájili novou motoristickou show z produkce Amazon Prime. (HellFire)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věrným fanouškem TG opravdu nejsem. Když jsem na TG náhodou narazil v TV, tak jsem jej nikdy nepřepl. Ovšem, nevyhledával jsem ho. Moji pravidelné spolusledovatelce ovšem TG prakticky vynahrazoval její intimní chvilky, tak mě donutila, abych se koukl s ní. Samotný úvod byl epický. Uvítací epizoda se neobešla bez řady narážek, co vše bude v tomto pořadu narozdíl od TG jiné. Líbí se mi, že se stan, kde se vše odehrává, bude přesouvat a pokaždé nás bude čekat nová země s krásným výhledem na tamní scenérie. Moderátoři nám zestárli, zejména Hammond, který by se měl urychleně zbavit brady, která mu ještě pár let přidává. Humor oblíbencům však nedošel a já se náramně bavil. Osobně pány lituji, že mají tak zlé zaměstnání. Koho by bavilo, prohánět se denně v nejmodernějších vozech. Celkem vtipná byla řada nešťastných úmrtí potenciálních hostů. Jsem zvědavý, jak to bude chodit dále. Dost se na další díl těším. Bylo to oku, a když se zrovna nejelo na elektřinu, tak i uchu lahodící. Paráda! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kluci z Top Gear jsou zpět s formátem, který téhle show sedí mnohem lépe než TOp Gear. Clarkson, May a Hammond se zaměřili především na auta a vtipné scénky a vynechali nudné řeči o novinkách, srovnávání aut a soutěž celebrit. Sledovat tři nejlepší kamarády, jak si hrají, je prostě naplňující. Parádní rozjezd. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod do nového seriálu s touto legendární trojcí byl parádní, myšlenka s cestováním po světě a natáčení každého dílu v jiné zemi je také parádní, ale osobně nejsem úplně na ty seriály kde je nutností hrotit vtipné scény za každou cenu, takže trochu snižuji mé hodnocení. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Top Gear jsem nikdy nekoukal a dokud jsem neudělal řidičák, tak jsem autům vůbec nerozuměl. Náhodná návštěva Amazonu mě ale prvním dílem tohoto pořadu tak okouzlila, že budu automobilové handrkování oné Svaté trojice mile rád sledovat dál. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně je tu po letech nový díl. Chlapi si návrat očividně dost užívali a naštěstí nehráli na sentimentální notu. Představili nový koncept s neomezenými financemi (tak to alespoň vypadá), novými a šílenými nápady a spoustou vymazlených autíček. Je třeba si ještě užít krásné zvuky aut. Kluci nám totiž ukázali moderní pojetí závodu s elektroauty. Ještě, že se do elektroaut přidává zvuk. Stejně jako do plynu zápach (konečně jsem mohla použít tuhle zajímavost a ukázat, jak jsem inteligentní mladá dáma). Jinak velmi pohodový díl. Moc mě baví se dívat na jejich dětskou duši a výborné nápady s úžasným suchým humorem. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Top Gear jsem nikdy systematicky nesledoval, autům nijak nehovím. Na druhou stranu vzhledem k jeho dlouhodobosti se člověk nevyhne povědomí o tom, že Tog Gear existuje a občasné zahlétnuté střípky mi nevadily - díky tomu, jak se z původního konceptu rozrostl do skečů, zajímavých celebrit a dalších eskapád. Je to něco jako MASH, StarGate nebo Akta x - nemusíte být fandou, ale zkrátka víte, že to existuje a o čem to asi je. Stejně tak se člověku trochu sledujícímu seriálovou scénu nevyhlo povědomí o Clarksonově vyhazovu a stěhování projektu pod křídla Amazonu. A startovní přechod v tomhle pilotu byl...no...majestátní...:-) ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Úžasně zpracované, představení nové carshow. Top Gear jsem měl opravdu v lásce, vždy když běžel v televizi musel jsem ho vidět. To co jsem měl rád na Top Gearu byla překvapivě i británie. Vlastně hlavně kvůli němu se mi anglie tak líbi. Proto jsem byl tak v šoku když vyhodili Jeremyho. Bylo dobře že se tímto odpojily i May a Hammond. Díky tomu vznikl skvělý nový pořad který má všechno dobrý z top gearu, kromě Stiga. První epizoda měla skvělé intro a připravila nás na to co nás v budoucnu čeká a já se už nemůžu dočkat na všelijaké výzvy co nám zase tito tři pánové připravili ()

Reklama

Reklama