Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


Enviro-mental (S01E04)

(epizoda)
  • USA Enviro-mental
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 1 h 2 min

Obsahy(1)

Grand Tour je z mnoha komplikovaných důvodů zpět ve Whitby. V tomto díle otestuje Jeremy Clarkson Porsche 911 GT3 RS a pokusí se být nezaujatý, protože ví, že Richard Hammond vlastní stejný model. Na pořadu dne je však především ochrana životního prostředí a udržitelnost. Hammond, May a Clarkson si musí vyrobit ekologické vozy a přepravit se na nepříliš vzdálenou louku, kde se zúčastní závodu. (HellFire)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci diváky pozvali opět do Whitsby. Dlouho jsem se u ničeho takhle nezasmál. Jednoznačně prozatím nejvtipnější díl. Souboj hliněného, rostlinného a živočišného autíčka neměl nejmenší chybu. Jináč taková klasika. Kritiku si užilo BMW M4 GTS, které je příjemné na pohled a nepříjemné na dotek, které svým metrákem opět potrápil nevtipný tlouštík. A především byl imigrantům představen nový návod, kterak se infiltrovat do svých oblíbených krajin. Spolusledovatelka mi bohužel naznačila, že by se snad nemělo jednat o čistou improvizaci, čímž mě malinko zaskočila. Asi budu od příště malinko kritičtější. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

May a jeho idiotský nápad rozkopat celou krajinu kvůli výrobě cihel, což bylo v konečném důsledku naprosto k ničemu! Co je do očí bijící, tak že některé momenty jsou dlouho dopředu domluvené. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec se mi nelíbí nový "Stig" a rozhodně nejsem na vlně jeho humoru. Jsem zvědavá, jak dlouho ještě bude obtěžovat pohodové a zábavné klima. Pánové si na tento díl připravili zajímavé nápady s enviro auty. Z každého jejich dílu samozřejmě jen srší plýtvání a zamořování planety. Není divu, že Jeremy není kamarád s Gretou. Humoru byl opět dostatek. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho už jsem se takhle nenasmál. Auto vyrobené z 5 tun bahna, následně z cihel a nakonec z kravinců, auto z kostí a kůže a auto z živého plotu? Bez nadsázky říkám, že jsem se smál v kuse asi 10 minut. Zatím nejlepší díl. ()

Reklama

Reklama