Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


The Beach (Buggy) Boys - Part 1 (S01E07)

(epizoda)
  • USA The Beach (Buggy) Boys - Part 1
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 44 min

Obsahy(1)

V první části tohoto speciálu opouští Grand Tour svůj tradiční mobilní stan a vydává se napříč Namibií, kde se Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May pokusí demonstrovat výjimečnost plážových bugin. Čekají nás tři speciálně upravená vozidla a dobrodružná cesta napříč nehostinnou pouští. (HellFire)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciální díl si zasloužil speciální přístup. Pánové jsou skuteční machři, když dovedou z něčeho tak nudného, jako je jízda pouští, udělat tak výtečnou zábavu. Upravené plážové buginy byly perfektní. Velice se mi líbila ta vynalézavost. Například chytání ryb autem. Také přišli s novým nápadem na řadící páku, tzv. dick shift. Příjemné bylo sledovat i nafalšované bloudění a jízdu v kruhu. Došlo dokonce i na trošku erotiky, když Hammondovi přišly 4 spoře oděné opálené domorodkyně nabízet sex. Na konci se poté divák dočkal velice milého zpestření v podobě lanovky. Velice slušný díl, ale byly odvysílány lepší. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První speciál první série a jeho první část. Spoustu poprvé, a tak právem bylo mé očekávání na maximu. A dopadlo to vlastně dobře. Putování, spíše bloudění po poušti nebylo nikdy tak zábavnější zvlášť když vezmu v potaz, že jediné, co měli k tvorbě humoru byly kromě písku k dispozici jen jejich buginy. I tak, hlavně díky nabízejícímu se srovnání s Botswanským speciálem, je potřeba si říct, že to už není úplně dobré jako dřív. Nikdo nemládne, a našemu triu to nemám za zlé. Jen je potřeba s tím počítat dopředu a užívat si to takové, jaké to je. ()

Reklama

Reklama