Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


The Beach (Buggy) Boys - Part 2 (S01E08)

(epizoda)
  • USA The Beach (Buggy) Boys - Part 2
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 58 min

Obsahy(1)

Ve druhém díle tohoto speciálu pokračují Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May v epické cestě napříč Namibií, aby nejen sami sobě dokázali, že plážové buginy nepatří do starého železa. S pouští za zády musí hlavní trojice čelit drsné namibijské divočině a neustálým poruchám. S blížícím se koncem cesty se shodnou na tom, že by měli nakoupit zásoby a vybavení a vyzkoušet přepychové kempování. (HellFire)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciální díl si zasloužil speciální přístup. Pánové jsou skuteční machři, když dovedou z něčeho tak nudného, jako je jízda pouští, udělat tak výtečnou zábavu. Upravené plážové buginy byly perfektní. Velice se mi líbila ta vynalézavost. Například chytání ryb autem. Také přišli s novým nápadem na řadící páku, tzv. dick shift. Příjemné bylo sledovat i nafalšované bloudění a jízdu v kruhu. Došlo dokonce i na trošku erotiky, když Hammondovi přišly 4 spoře oděné opálené domorodkyně nabízet sex. Na konci se poté divák dočkal velice milého zpestření v podobě lanovky. Velice slušný díl, ale byly odvysílány lepší. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že tisíceré hodnocení na tomto profilu spadá zrovna na show, která je nesmírně zábavná, neúnavná, až neuvěřitelně inovativní a hlavně poučná. Neříkám, že není Clarkson občas na palici, má ovšem po boku úžasného Hammonda, se kterým bych si dokázal představit i jeho solo show. Ta by ale už neměla takové grády, protože by se neměl s kým hádat a předhánět. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Završení speciálu se oproti první část nese v o něco větším stylu. Konečně opouštíme poušť a prozkoumáváme i jiné zákoutí Namibie. Humor se nese stále na stejné vlně, a i když nápady typu luxusní kempování nebo lanovka byly fajn, budu se opakovat. Dřív to bylo ještě lepší, odvážnější, ale sledovat trio zase spolu na výletě je i tak opravdu moc fajn. ()

Reklama

Reklama