Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 2

(série)
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, (2017–2018), 11 h 42 min (Minutáž: 55–70 min)

Epizody(11)

Obsahy(1)

James May, Richard Hammond a Jeremy Clarkson jsou zpět v novém motoristickém pořadu. Ve druhé sérii Grand Tour nás čeká velká spousta improvizace, závod k Niagarským vodopádům, Hammond otestuje elektrický supersporťák Rimac, ústřední trojice poukáže na „spolehlivost“ Jaguárů a naopak na nespolehlivost SUV a nakonec se pokusí zachránit africkou vesnici před hladomorem. (HellFire)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem přestával věřit, že se zde někdy otevře možnost hodnocení jednotlivých epizod, takže jsem se nenamáhal říci pár svých nejpřínosnějších slov k jednotlivým epizodám. Když bych se tuto sérii pokusil shrnou jako celek, tak bych chtěl především zdůraznit to, že během ní došlo k menšímu zranění, které trošku přibrzdilo asi 4 epizody, které byly přeci jen o trošku nudnější, než by bylo bývalo zdrávo. Jináč si pořad zachovával stále velice vysokou úroveň. Nejzábavnější byla zřejmě epizoda z Dubaje, kde se proháněli kluci v tancích po písečných dunách. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nezklamala a nabídla parádní podívanou. Tentokrát se dokonce objeví i slibované celebrity, i když veskrze neznámého ražení. Tento segment jsme vždy přeskakoval, takže za mě je stejně zbytečný :). ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě druhá série překvapivě bavila o mnohem víc, než ta první. Oproti předchozí, kde byli přece jen některé, stále opakované vtípky se tomu tady naštěstí neděje a celkově je druhá série celkem závratně jiná a ve většině ohledech i lepší. Sice epizody 4 a 5 jsou za mě velice slabé oproti ostatním epizodám. A také trochu slabší Celebrity Face off, ale to je za mě jen kvůli poněkud slabšímu výběru hostů. No pokud bude mít 3 série podobnej drive jako tahle s lepším výběrem hostů budu nadmíru spokojen. 85%. ()

Reklama

Reklama