Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3 (2019) (série)


Colombia Special Part 2 (S03E03)

(epizoda)
  • USA Colombia Special Part 2
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 1 h 6 min

Obsahy(1)

Hammond, Clarkson a May pokračují v hledání divoké zvěře, aby se mohli pochlubit svými fotografickými úlovky. Po cestě však musí řešit nespolehlivost svých aut a současně jsou nuceni hledat vhodná místa pro pozorování vzácných zvířecích druhů. (HellFire)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část byla stejně úžasná jako ta první. Kluci po přestávce válí. Humor jim stále šlape jak dobře namazaný stroj. S těmi stroji na 4 kolách už je to o poznání horší. Člověk by nevěřil, kolik legrace se dá prožít při výpravě za focením medvědů, kondorů a hrochů, coby pozůstatku v zálibě Pabla Escobara v netradičních domácích mazlíčcích, které rád krmil svými nespolehlivými spolupracovníky. Rybníček se tuším objevil i v Narcos: Mexiko v jedné z epizod. Super záležitost a vysoce vydařený speciál. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Colombia Special Pt.2. Pokračování krasojízdy, která se samozřejmě neobejde bez nutných patálií, aby se divák nenudil. Nejprve jsem myslel, že budu muset snížit hodnocení, ale vtípky a výmysly, se kterými ti tři maníci přišli, mě dostávaly do kolen. Jeremy, kterej vypadá, jak kdyby ho vykopali v pyramidě, vybrali ze sarkofágu, vypadajíc tak strašně seschle May okomentuje, že by ho nedali ani do britského muzea. Následující lov na medvěda, úprava vozidel, Hammondovo Silverado jako most pro ostatní 2, aby ho následně museli přejet znovu. Hledání hrocha, který normálně v Kolumbii nežil, avšak nějaký "Pablo (Escobar), který je si je pořídil domů, ale zastřelili ho policisté…", snažíc se, aby ani jednou neřekli "C-word" (pozn. Cocain;), kdy to nakonec posral James. Nemohu prostě jinak. Vynikající díl. Tyhle Brity fakt zbožňuju. Na konec musím uznat to, že když jsem viděl panorámata Kolumbie, hory, řeky, celkově tu přírodu, tak bych se tam fakt jednou chtěl podívat, poněvadž ta příroda působí naprosto okouzlujícím dojmem. Sice bych nešel fotit jaguáry, medvědy, kondory a hrochy, ale za pár fotek v té zemi by to rozhodně stálo. ()

Reklama

Reklama