Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3 (2019) (série)


Pick Up, Put Downs (S03E04)

(epizoda)
  • USA Pick Up, Put Downs
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 1 h 1 min

Obsahy(1)

Hammond, May a Clarkson se zaměří na test pick-upů. Vyzkouší nejen jejich uplatnění v rámci skutečných situací, ale představí je jako potenciální nástroj pro útěk z ohrožené vesnice, přepravu těžkého nákladu a nakonec i jako pojízdnou střelnici. (HellFire)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní epizoda zaměřená na test pick-upů. Hodně vtipně vymyšlené. Dojde na test uplatnění v rámci středověké vesnice. Sprint s naloženými pick-upy simulující útěk z ohrožené vesnice a především test možnosti střelby z jedoucích pick-upů. Jediné, co mě doposud příleš nebaví je test autíček v podobě té nezajímavé slečny. To je vždy trošku nuda. Naštěstí to vyplňuje pouze pár minut z jinak nadupané stopáže. Dojde i k nejdůležitějšímu zjištění z celé epizody, že si Hammond už pouze nebělí zuby, nýbrž si i barví vlasy. Nějak zvýšeně se v této sérii rozhláškoval James May, který je naprosto dokonalý. Tím nechci říct, že by ostatní nebyli taky. Zatím mi tato série skvěle sedla. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pick Up, Put Downs V tomto díle uvidíme: James si nandá brýle; Jeremy bude napodobovat psa; a terorista se zakousne do pikantního občerstvení. Teď vážně. Spatříme díl zaměřený na vozidla typu pick-up. James osedlá Mercedes X-Class, díky němuž bude vyrábět elektřinu pro vesnici, Richard bude orat za pomocí svého vybraného Ford Ranger 4x4 Wildtrak a Jeremy používá Volkswagen Amarok pro pohánění čerpadla k zavlažovacímu systému, v téže vesnici. Zavlažovací kousek se krutě nevyvedl, nicméně ta situace se nedá popsat slovy. Během oběda, kdy jsem měl domácí sekanou, kousek ze mě vylétl přímo na monitor, během salvy smíchu, jenž způsobil právě Clarkson s jeho zavlažovacím pohonem. Pak následuje svržení tří známých diktátorů - Kim Jong Clarksona, May Tse-tunga a Dick Pota. Po upovídané uličce jsme se dostali k testu vozu - Jaguar XE - tedy k upravené verzi "Project 8". Jakožto milovníka Jaguárů, srdce mi zaplesalo, nejen po sekané, ale i po XE SV Project 8, jsem začal slintat, jak kdybych trpěl slintavkou. Avšak když to vezmu celkově kolem a kolem, jednalo se o trochu slabší díl a bohužel to nezachránilo ani přes 2600 ran, Cal. .50 (kalibr 50), vystřelených Jeremym Clarksonem z korby Amaroku. ()

Reklama

Reklama