Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3 (2019) (série)


An Itchy Urus (S03E05)

(epizoda)
  • USA An Itchy Urus
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 58 min

Obsahy(1)

Jeremy Clarkson zamíří do Švédska, aby otestoval nové Lamborghini Urus, James May se projede po zkušební dráze za volantem Alpine A110 a Richard Hammond nám představí Jima Clarka, legendárního skotského závodníka. (HellFire)

Recenze (5)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reportáž o Jimu Clarkovi mě hodně zaujala a zapůsobila. Z prostředí F1 znám nějaká jména (nesleduji) i z historie sportu, ale přiznám se, že o této legendě jsem dosud neslyšel. O to víc mne tento díl dostal. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám kluky podezírat, že při recenzích mají slíbený tučný honorář, když se auta pokusí co možná nejvíce vychválit. James May není člověk, který by si koupil zcela nevýhodného sporťáčka (poměr cena-výkon) značky Alpine. Spíš bych to viděl, že ho dostal darem za svoji veskrze pozitivní recenzi. Kromě toho dojde na zatěžkávací test velice atypického offroadu od Lamborghini v zasněžené švédské krajině. Převážná část stopáže je velice dojemná a je věnována závodnické legendě. Jim Clark byla obrovská osobnost motoristického světa a budiž mu země nasáklá benzinem lehká. Je fascinující, v jakých strojích tehdy borci závodili. Tehdy to byl opravdový sport pro opravdové muže. Tehdejší závodníky nejde srovnávat s těmi současnými slečinkami. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná připomínka nejlepšího závodníka všech dob. Neobvykle Hammondově příspěvku zatleskal i Jeremy s Jamesem. Jen se sluší připomenout, že tehdá v Silverstone 65 měl Graham Hill problémy s brzdami. Takže s trochou nadsázky to byl závod mezi autem, kterému nefungoval motor proti autu, kterému nefungovali brzdy. ()

Reklama

Reklama