Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3 (2019) (série)


Sea to Unsalty Sea (S03E11)

(epizoda)
  • USA Sea to Unsalty Sea
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 1 h 12 min

Obsahy(1)

V pořadí jedenáctý díl třetí série Grand Tour nás zavede do Gruzie, odkud vyrazí James May (BMW M850i), Richard Hammond (Bentley Continental GT) a Jeremy Clarkson (Aston Martin DBS) na tisíc mil dlouhou cestu k pobřeží Kaspického moře. (HellFire)

Recenze (5)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závod se třemi moderními GT (Aston Martin, Bentley, BMW) vs. starý a Abbie řízený Renault stál za to. Celkově super epizoda, minispeciál. V paměti jistě utkví i Stalinova socha a muzeum v jeho rodném domě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn výlet napříč Gruzií a Azerbajdžánem, které jsem měl ve své mysli zafixované, jako země, kde tamní obyvatelé obcují s dobytkem všeho druhu a jsou civilizačně celkově nezasažení, což nebylo daleko do pravdy. Ve větších městech je ovšem život na poměrně vysoké úrovni. Docela jsem zíral. Na projížďku si vzali kluci docela nabušená auta a zejména v chudších oblastech, kde jezdily výhradně Lady, musely tamním domorodcům vypadat oči z důlků. Nejvtipnější byla rozhodně zastávka v domě Stalina a následná projížďka s jeho hlavou na přední kapotě. Ti tři jsou zkrátka úžasní a zrají jako víno. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejmíň vtipné , co jsem  z těchto minispeciálů viděl . I přes to atraktivní prostředí. Nicméně zase na 2. stranu  , poprvé si kapitán šnek vybral nejlepší auto ,  co pozoruju . ()

Reklama

Reklama