Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele Marigold k tomuto seriálu (1)

The Grand Tour (2016) 

Tihle zmetci ze mě udělali petrolheada. Vůbec ne tím, že by točili pořad o autech, ale proto, že točí jeden z nejzábavnějších a nejlépe moderovaných formátů v současné telině (Conversation Street ftw). Svoje role za ty roky dotáhli k dokonalosti. Z Top Gearu si vzali to nejužitečnější, bohužel krom Stiga. Skoro všechny Amazon novoty během tří sezóny letěly přes palubu a v té (asi definitivně poslední) zůstala jenom esence - trojice bílých, zazobaných stárnoucích mužů, který je mentálně osm a jsou chorobně fixovaní na svoje penisy. A samozřejmě o tom dobře vědí. Daří se jim reflektovat absurditu současných ideologií z obou stran barikád s lehkostí a citem pro hranu (speciál ryby pro Zimbabwe jsou jeden all time tops). Z totálního despektu se ve mně narodil napřed respekt a pak fanatické fanouškovství. U závěrečného dílu jsem tak uronil slzu dieselu... ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama