Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele Retik k tomuto seriálu (1)

The Grand Tour (2016) 

Známá trojka Clarkson, Hammond a May se nám vrátila a s nimi i ten nejnadějnější motoristický seriál za poslední dekádu. Grand Tour je v podstatě Top Gear s tím rozdílem, že Clarkson a jeho banda mají pod taktovkou Amazonu téměř volnou ruku a mohou realizovat svoje šílené kousky spolu s jejich humorem, který je pro někoho na hraně soudnosti. Vzhledem k opravdu štědrému rozpočtu můžeme od Grand Touru čekat ještě velké věci, ať už se jedná o destinace, technickou stránku a nebo i předvedená vozidla. Bude to jízda! 8/10 ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama