Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze (175)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Kluci z TG jsou zpět a to v ještě velkolepější show. Musím se přiznat, že jsem se několikrát opravdu nahlas smál, nekecám, ale scéna s Rennerem, Hammerem a pro mě neznámou ženštinou mě naprosto rozbrečela. Ale k věci. První díl nás skvěle uvedl a až na pár věciček (nemastnej neslanej NE Stig, něco mozků?, grafická podoba výsledků, až přehnanej američanismus a nebo pro mě ne zatím tak zajímavý okruh) to bylo brilantní, absolutně brilantní. Doufám, že se dočkáme těch skvělých TG speciálů (Bolívie..), které byly naprosto dokonalé. DRUHÁ ŘADA: Tak nejrušivější věc první série (Američan) je konečně pryč a byl nahrazen vskutku výtečně. Dále bych pochválil konec "Brain Crash", místo kterého máme "Face Off", které je zajímavé a celkem i zábavné. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený návrat ústřední trojice z Top Gearu. I přes pár úprav, viditelně víc možností a peněz na produkci je to pořád ten starý dobrý Top Gear, jen v honosnějším hávu. Vše, ale stojí na trojici oblíbených moderátorů, mezi kterými funguje neuvěřitelným způsobem chemie a drobné narážky a vtípky většinou nevyplynou do prázdna. Bavil jsem se víc než v posledních řadách Top Gearu s touhle partou a mnohem víc než v novém provedení s Chrisem Evansem. Nakonec byl vyhazov Jeremy Clarksona z BBC pro nás diváky dobrou volbou, protože Amazon tomu dodal potřebnou jiskru a nebojí se zariskovat. Rýsuje se tu nejzábavnější motoristický pořad a já se nemůžu dočkat dalších víc exotických a scénáristicky promakanějších dílů. 8/10 ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Pri všetkom tom nadšení a očakávaní som sa aj trošku bála, s čím trojica príde. Ako využije to, čo robilo Top Gear Top Gearom tak, aby zároveň iba nekopírovalo a nenudilo. A chlapci, hoci tuč...priestorovo náročnejší a starší než keď opustili BBC, to zvládli bravúrne. Trpia kvôli nám tú najhoršiu prácu na svete, aby nás pobavili, popritom ulahodia očiam - kamera, strih sú rovnaké, ak nie ešte lepšie, aj ušiam - nie je o čom. Majú voľnejšie ruky a je to cítiť. Dúfam, že aj po odznení sentimentálnosti, ktorá sa nad prvou časťou vznášala, budú pokračovať rovnako energicky. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak po první sérii 4 hvězdičky. Bohužel vůči původnímu Top Gearu mi přijde, že některé vtipy jsou mnohem více nucené. Navíc mě neskutečně prudí Američan za volantem na závodním okruhu. Jinak stará dobrá trojice ale nezklamala, líbí se mi změna lokací i nový testovací okruh. Na pět hvězdiček ale bohužel Grand Tour nedosahuje. ()

mikinhoo 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to jako Trabanty, chtěl bych dát méně, ale je to klasa. Na starý Top Gear to upřímně nemá. Je vidět, že tam měli méně peněz k dispozici a nemohli si dělat úplně, co chtěli. A trocha toho přibržďování ve vyjadřování ze strany BBC taky nakonec neškodila. Protože ten jejich skrytý humor byl daleko lepší než ten jejich nekontrolovatelný, co mají teď. Ale stále baví a doufám, že dlouho budou. Je vidět, že mají stále co nabídnout. A pro cestovatele tam mají krásné výlety to úžasných krajin. Pro milovníky aut, zase krásná drahá auta. Stále je prostě na co koukat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

po prvním díle trošku boj...na jednu stranu skvělý nostalgický prolog,typický humor a skvělá auta...na druhou stranu chybí Stig,protože "Američan" mi dost nesednul,vložka s celebritami,nebo hádka ohledně RAF celkem zbytečná.Je to pořád o 2 třídy lepší než nový Top Gear,ale počítám,že se ještě rozjede.Zatím si tedy nechám rezervu...80% ()

Attta 

všechny recenze uživatele

První epizoda žádný zázrak a veškerý umělý humor co se v malém množství v posledních sériích původního top gearu objevil, se zde ještě více posílil což mě velice zklamalo. Uvidíme co z toho vznikne. EDIT: Po cca 9 epizodách musím říct, že se kvalita zvedla a humor vrátil a přidávám hodnocení. PS: Pokud jste trošku petrolheadi, tak doporučuju pořad Head 2 Head, který "běží" na Netflixu. EDIT: S03e05 - naprostá pecka za film o Jimu Clarkovi. ()

Wladi.mir 

všechny recenze uživatele

Občas koukám na staré díly Top Gearu a jsem tak nějak smutný z toho, že už to nepokračuje. Né, že by se u Grand Tour nebavil, ale prostě tomu chybí to, čím byl tento motoristický pořad tak vyjímečný. Stig a jeho "Some say..." Výborné úkoly od producentů, trhlé tripy po světě, stará auta a jejich přestavby a tak bych mohl pokračovat. Tento pořad je tak 75% starého Top Gearu. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zatím mám pocit, že téměř nemomezený rozpočet Clarksona a spol. spíše zkazil. Na Top Gearu mě vždy nejvíc bavily hovadiny typu návrh levnějšího policejního auta, nejlepší bazarové auto apod. Kdežto Grand Tour okatě cílí na "WOW" efekt a chtějí oficiální Top Gear převálcovat hlava nehlava. Druhý díl (akční film) mě nebavil vůbec, demolování Clarksonova domu kvůli sázce ve třetím dílu vyloženě trapné. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Za to, že se královsky bavím u seriálu o autech, přičemž mě auta vůbec nezajímají, musím dát plný počet hvězdiček. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Grand Tour si stejně jako dřívější Top Gear jede takový NEDC. Hodně se jede nízkou rychlostí, občas se nechá volnoběh, ale v každém díle to pánové alespoň trochu rozparádí, a výsledkem je solidní podívaná. Přece jen bych ale stál o to, aby staré a dobré partičce vznikla konkurence, která už pojede více dynamičtěji dle WLTP. ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

V žádném filmu ani seriálu jsem ještě neviděl takovou obrazovou kvalitu. Humor a nápady jsou stále vynikající. I třetí série stále drží laťku nedosažitelně vysoko. Prostě sehraná trojice oblíbených moderátorů v naprosto špičkovém pořadu. A nehodlám o tom diskutovat. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Znepokojivě přiznávám, že druhý díl je horší než první. Kam až to spěje? Co nás čeká příště? Ó ano, první byl asi plný všech trumfů a na dvojku nezbyly auta ani nápady. Samozřejmě kamera, střih a design záběrů - to vše je fantastické ... ale obsah, vážení, obsah je mizerný a vývoj v rámci epizody ještě horší než stagnující. Snad jen to utahování si z Johannesburganů stálo za trochu toho úsměvu. Kouřící se hlavy taky dobré, ale jinak jako účastník natáčení no nevím jestli bych se necítil ochuzen... třetí část očekávávám s většími obavami. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že budu dojatá u sledování tří magorů, co řídí auta někde v poušti... Famózní úvod... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velká trojka je zpátky a po třech dílech se nebojím říct, že je jejich Velká jízda čím dál lepší! Po velkolepém úvodu, při kterém jsem měl husinu po celém těle, jsem byl čím dál nadšenější a vlastně jediné, co mi na tom pořadu nesedí, je Američan (závodní jezdec, Ebola Drome je ale docela fajn) a Celebrity Brain Crash, i když to se Simonem Peggem bylo docela dobrý. Jinak je to ale naprosto geniální a já tomu nemám absolutně co vytknout, protože se mi to díl od dílu líbí čím dál víc a nemůžu se dočkat, co bude dál. Je to samozřejmě mnohem, mnohem vtipnější než Top Gear, mnohem víc si dělají srandu sami ze sebe, z publika, z BBC, z komunistů a magie jejich humoru je prostě neskutečně obrovská. Vyhazov jim rozhodně prospěl, protože ve studiových částech jsou mnohem odvážnější, jinak je to ale v podstatě naprosto přesná kopie Top Gearu, jen je v mnoha místech lepší, ale ne tak, aby se od sebe oba pořady daly nějak snadněji rozlišit. První díl o svaté trojici superaut byl možná trochu moc natahovaný (ale skutečně jen velmi málo), ale všechny tři byly třeskutě vtipné, každý jiným způsobem a každý díl překonal ten předchozí. Škoda, že patnáct let strávili (jak sami řekli) zbytečnou prací a vyhazovy, protože až těch dílů bude víc, Top Gear to po poslední, naprosto zoufalé sérii, snad úplně položí, protože automobilová show může být očividně jenom jedna. 100%. Chci víc a víc! Nejlepší novinka letošního roku a možná nejenom toho. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

První sezóna má slabší rozjezd, ale pak už jedou zase po vzoru Top Gearu jako namydlenej blesk. Druhá sezóna kvalitu podržela, už se těším na třetí. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama