Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele mol1111 k tomuto seriálu (4)

Carnage a Trois (2021) (S04E04) 

Za mě jeden z nejzábavnějších dílů Grand Tour. ()

Skandi-film (2022) (S05E01) 

Tenhle díl by se mohl jmenovat "jak zabít Jamese Maye na několik způsobů" :) Je to pořád docela sranda, ale vlastně jsem se pořádně smál jenom u toho Hammonda na vleku, tak nějak symptomaticky fóru, kde žádná auta nejsou. Jinak je to strašná recyklace: sníh, klouzání na ledu, domečky za auta, Jeremy pyroman… – vlastně všechno už někdy v Top Gearu / Grand Tour bylo a líp! ()

Eurocrash (2023) (S05E02) 

Z mýho pohledu hodně průměrnej díl, nic výjimečně zajímavýho se tam nedělo, humoru pomálu (asi jsem se fakt nezasmál pořádně ani jednou), vlastně dost nuda. Přežít se to dá, ale že by se to zařadilo mezi epizody, na který si někdy vzpomenu a pustím znova, tak to ani smykem... ()

Dovádění v písku (2024) (S05E03) 

Špatný to není, ale už jsem od nich zvyklej na mnohem víc. Hodně tomu ubližuje režie, záběry na krajinu jsou sice krásný, ale kdyby se to sestříhalo na půlku, tak by to hned dostalo svěžejší tempo. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama