Reklama

Reklama

Sook-San-Wan-Glub-Baan

Recenze (3)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá zajímavě chlápek se probudí v nemocnici poté co ho přejelo auto a neví kdo je. Pak se jednoho dozví, že otec jejich rodiny spáchal sebevraždu poté co jeho firma zbankrotovala. Tak se vydá do toho domu a objeví svou rodinu. Ona, ale jeho rodina je trošku jiná a on než to zjistí tak se z tama nemůže dostat. Ze začátku se to dalo, ale pak si asi režisér řekl, že filmů o ztrátě a nalezení identity je už hodně tak tam začal rvat čarodějnici prokletí časovou smyčku převtělování a podobné sračky. Navíc časem jsem se v tom úplně ztratil a zhruba od půlky už jsem se nudil a čekal na pointu. 40 procent za děti co nejí zeleninu u jídla a za tu znetvořenou holku. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak som sa po dlhej dobe rozhodol pre duchárinku z Ázie, avšak nemôžem povedať, že by som videl nejaký veľký pokrok. Priemerný štandard. Hlavný hrdina trpiaci stratou pamäte napokon nájde svoju sestru s rodinkou, avšak postupne odhaľuje ich malé tajomstvo. Bolo mi jasné, kam to asi bude smerovať, lebo takýchto hororov tu už bolo. Aspoň je plusom, že ten "ťažko" predvídateľný zvrat prišiel už v polovici filmu, nie na konci. Len potom sa režisér očividne nevedel pohnúť ďalej a vymyslieť niečo neopozerané, a tak to naťahoval nekonečnými flashbackmi, až som si želal, nech to čím skôr skončí. Masky sú dobré a aj nejaké ľakačky sa nájdu. Akurát to o pár dní úplne vyšumí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Takýchto duchárskych hororov z Thajska je plné YouTube. Navyše talent tamojších maskérov, je takmer na rovnakej úrovni, ako našich detí z obdobia pred školskej dochádzky. Ako vždy snaživé, ako "vždy" na jedno kopyto. Príbeh relatívne dobrý, všetko ostatné kvalitatívne kolíše - 45% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama