Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pod rukama finanční poradkyně investiční firmy Lauren Bishopové se každodenně míhají statisíce dolarů. Její nový přítel Clay Harding je synem bohatého a mocného klienta. To by samo o sobě mohlo způsobit nepěkné problémy, které také záhy přijdou. Clay totiž hraje vysokou hru o dědictví. A planoucí vášeň mu v jeho snaze může výrazně pomoci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Že by to mělo nějakou kloudnou myšlenku se říct nedá. Jedna a ta samá hudba, jako v pornu. Škoda. Skoro bych řekl, že hlavní postavy toho už odehrály dost, aby se takovýmto pokusům vyhly. Neva. S. Baldwin je pohodář a K. Wuhrer neskutečně sexy. Pro každého jedna hvězdička a pro potencionální diváky varování: Raději dál od toho! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hned v první scéně sedí Kari Wuhrer u PC tak, jak jí ten nahoře (případně plastický chirurg) stvořil a tenhle trend si udrží po celou délku filmu, nicméně jiných pikantérií se zdaleka nedočkáme a při nejlepší vůli jsem tu nezaznamenal snad ani náznak snahy o to, aby Spider´s web nezabředl do stojatých vod béčkové produkce!! ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš, proč se točej takovýhle strašný blbosti? Vždyť je to absolutně o ničem! Film jsem ani nebyl schopný dokoukat a to dokoukám skoro úplně všechno, i to nejhorší. Ale tohle bylo fakt otřesný, nedá se to brát ani jako thriller ani jako erotický film. Už nikdy víc, prosím.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový béčkový film s nadmernými sexuálnymi scénami. Vidieť prsia Keri Wuhrer stojí za pozretie. 5/10 ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

??? A toto je o čom? Jedna hviezdička za minirolu (a aj tak len malú, nevýraznú) môjho obľúbeného Bonda. Inak film úplne o ničom. Ak by tam nehral na tie 3 minúty, tak by som sa oprel do toho hodnotenia viac. Môj subjektívny názor 1*, ale objektívne? Ja neviem nula % asi... ()

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele

Človek by neveril, aká je to strašná hovadina. Ako thriller je to otrasné, tak si človek povie, že to bude pozerať aspoň ako erotický film, lenže aj v tomto smere je "film" otrasný a erotické scény sú totálne o ničom (navyše hlavná predstaviteľka mi bola dosť nesympatická). Jediná emócia, ktorú vo mne toto dielo vyvolalo, bolo zasmiatie sa nad špeciálnym efektom "výbuchu", niečo také nechcene vtipné sa len tak nevidí. ()

Reklama

Reklama