Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (168)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

No jak to jen říct...je to hodně špatné, opravdu hodně - nudná akce vykradená z jiných filmů, naprosto ubohá zápletka, příšerné dialogy, neuvěřitelně podivné herecké výkony. Film, který se tváří smrtelně vážně a přitom je tak špatný, až je k smíchu. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Příznivci špatných filmů, tohle musíte vidět!!! Lucy Liu tu masakruje celé zástupy chlapů, před ní by si i Terminátor uchcal do gatí. Celý film se vznáší v jakémsi oparu neuvěřitelnosti, "scenářem" počínaje, zpracováním konče. Režisérovo jméno KAOS nemůže být náhodné. Pokud se rádi bavíte na účet tvůrců, je tohle jasná volba. Tady je hodnocení jasné - odpad! Nic jiného. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Idiotský scénář, nesmyslnou režii a práci kamery nezachrání ani půvaby Lucy Liu. Kouzla žánru béčkových akčňáků, jaká v krystalické podobě předvedl Arnold v Commandu, se objevují i zde, ve filmu snažícím se o A třídu a beroucím se smrtelně vážně. Příklad? Klasická scéna z Commanda s prodlužujícím se nábojovým pásem u M60 je zde přítomna v podobě zřejmě nejpopulárnějšího samopalu posledních desetiletí - HK MP5 - jehož obvykle třicetiranný zásobník tu vypadá nejmíň na trojnásobek, a ještě je nám to prezentováno v efektním extrémně zpomaleném záběru...to je zřejmě režisérův oblíbený tríček, jenže to by tak měla být udělaná celá scéna, protože když čtyřikrát za sebou prostřihnete Lucy Liu stojící u velkorážního kulometu na korbě náklaďáku, z něhož pomaloučku polehoučku odlétají smrtící kulky na jedné a rozžhavené nábojnice na druhé straně, a do toho třikrát hodíte záběr na patřičně zakuklené cíle roztrhávané žhavým olovem v reálném čase, působí to jako když nevíte co to sakra děláte. A takový je bez nadsázky celý film. Shrnutí? Za tohle bych chtěl teda hóóóódně velký honorář, být herec... ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

ACHTUNG - SPOLERS! Jsme zpátky v osmdesátých letech! Chybí už jen atomová bomba a přišedší nějaký muskulaturní polda z kontinentální Evropy. Kdyby na Lucy Liu přišli poldové ze celých Spojených států amerických, ona je všechny zmasakruje. A divákům s IQ nižším, než je šedesát bodů, dementní scénárista vysvětlí vše až po zastrčení detonátoru do kapsy kalhot. Ale třeba ten film byl jen oslavou rodiny. Bleee. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $14,307,963Tržby Celosvetovo $19,924,033║ Nuž film za nehorázne peniaze v rukám amatéra ani neefektívnejšie dopadnúť nemohol, ťažkopádnosť ako hrom. /15%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj!! Proč to někdo natočil? Jaký má takovýhle film smysl? Dvě hvězdy v tragické variaci na film se scénářem, u kterého by se i umístění na toaletní papír rovnalo oscarovému ocenění. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vybavíme si to sami.“ – „Vidím, že sa vám to darí.“ Uf, tak tadiaľto cesta akčných filmov nevedie. Pritom som si myslel, že takmer NONSTOP akčný film (obsahujúci scénu, v ktorej Lucy Liu rozpráši komando kukláčov dvoma obuškami, následne obsadí džíp a rotačákom vystrieľa aj ich kamarátov) sa mi už z princípu MUSÍ páčiť. S narastajúcim počtom minút (a v spomalenom zábere explodujúcich vozidiel) som však pocítil únavu, rutinu, nudu a stereotyp. Je to nakladačka a ako každá nakladačka, i táto je únavne ukričaná a nabúchaná. Časom všetky údery, priestrely a kopance (a strašný scenár s miestami dosť vtipnými siláckymi hereckými výkonmi) už ani nevnímate. Radšej pozeráte na hodinky a čakáte na vyslobodenie. Pravdaže, existujú aj iné „nonstop akčné filmy“. Tie však nenudia, lebo majú lepší scenár, hercov a režisérov. TELO NA TELO však nič také nemá. Je to béčko v najhoršom zmysle slova, kde scenár slúži len na rozpútanie čo najvyššieho počtu monumentálnych akčných scén. Antonia Banderasa (DESPERADO), Lucy Liu (CHARLIEHO ANJELI), Gregga Henryho (ODPLATA) a ani Raya Parka (X-MEN) nemožno viniť z toho, že by boli v akcii neschopní a že by sa na nich zle pozeralo. Ale tento film je taký zlý/slabý/nezaujímavý/nezáživný, až nie je ani zábavný svojou prehnanou militantnosťou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o nejak kvalitni akcni film, ale az zas tak spatne se mi to nezdalo, aby to bylo mezi 200 nejhorsima filmama. Nejvetsi problem je rezie. Jiste, scenar je naprosto mizernej, zapletka blba a rozhovory smesny, ale to by se dalo prezit, jelikoz je tu fakt hodne akce. Jenze vinou neschopnyho rezisera, i kdyz v tom neni sam, kamera se taky nijak nevytahla a hudba je podprumerna, se z akce vytezilo daleko min, nez jakej mela potencial, proste neni dostatecne dynamicka ani napinava. Nechapu, proc v takovymhle filmu hraje Banderas a Liu, ale kdyz pominu fakt, ze v podstate nemaj co hrat, tak jsou docela cool. A Lucy Liu je tu neskutecna drsnacka, ktera zmasakruje kazdyho, kdo se na ni podiva. Prumernej akcni film, ale rozhodne lepsi nez nektery Seagalovky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem nechápavý jedinec, kterému absolutně nedochází, proč zrovna Tělo na tělo je v záplavě akčních hovadin vybráno jako ta nejkritizovanější blbost. Možná je to proto, že má áčkové obsazení a céčkový děj, ale já nemám čas se takovými detaily zaobírat. Pro mne je totiž podstatné, že agentka Severová je holka přesně podle mého gusta - krásná, drsná a určitě by mě ochránila, kdyby mě zase chtěl šikanovat nějaký nevychovaný třeťák. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No to je tedy zase úlet :-| Nebo že by útěl? Nebo úděl? Úd děl? Kulky lítaj jen to sviští, auťáky a jiné komodity bouchají ostošest a k tomu všemu intenzivní rozcvičky, hoňky a bitky s dějem nedějem, na kterých si pochutnat však můžou snad jen pošuci a pokročilí. Kde se v téhle magořině vzal A.B. a L.L., ví jen howwnillulský bůh kakce... Dlužno však přiznat, že další kvanta obdobných pitomostí zde na databázi mají daleko vyšší rejtyng... :-o . . . Sorry, ale je to tak. A tak budiž aspoň jedna hvizdička pizdička za to sladké Lucky Líátko, která si zde zjevně propotila tílko tréninkem na Killa Billa... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem to viděl v autokině ve Štěchovicích, kde se hrály různý starší filmy a totální Béčka a tahle sračka mě od dalších návštěv autokina definitivně odradila. Dávám 1 hvězdičku za Lucy Liu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mohl to být krásný, osmdesátkově předimenzovaný akční nářez jako hovado, plný megabouchaček, megaexplozí, megamasakrů jeden (maximálně dva) proti stu a megasexy bab (Liu, Soto), ale zůstalo jen u těžkého a až parodického béčka s ultralbými, nezáměrně komickými dialogy, tempařsky zaražejícně retardovanými akčními scénami (nicméně s bohatou zásobou efektních záběrů do trajleru) a tragickým Banderasem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jsou to O-Ren Ishii a El Mariachi a usnete při tom o pět minut později.. Kaosova thajská masáž rádoby sebevědomé akce a tupé vaty mezi ní. Antonio s prošedivělým strništěm se tváří docela znuděně - snad jsem v jeho zadní kapse kalhot i na chvíli zahlédl kontrolku, co se razí v píchacích hodinách. A Lucy Liu, tvrdá, jak deset dní starý chleba? Lima píše, že by si před ní Terminátor uchcal do gatí (myšleno asi nějaký technický olej). Já jsem přesvědčen, že by měl spodky špinavé i vzadu a snažil by se tvrdit, že to řídké je unikající vazelína.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Plagát je pútavý, pôsobí tajomne, temno, aj tá atmosféra vo filme sa k tomu celkom blíži. Lákavé spojenie dvoch hviezd, akčný nádych so zaujímavým poňatím akcie. Prečo je to teda tak slabý film? Réžo totiž točil predtým asi len domáce narodeninové oslavy, herci nepoužili ani len mimické svaly aby sa o niečo posnažili, akcia, no na tú sa niekedy dalo pozrieť ale celkovo to bola bieda. A scenár? Počkať, o čom to vlastne bolo? Ešteže neprešvihli minimálnu stopáž. 40%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Když tady někdo otevře tlamu, tak jděte dělat něco jiného, ale když se tu střílí.. tak to stojí za pokoukání :) ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohleto za hnusnou slátaninu.A co tam dělá Antonio Banderas s Lucy Liu ty sem snad zabloudili ne?Neuvěřitelně tupej film kterej jenom dokládá to že v Hollywodo už vážně nemají co točit ()

pepo 

všechny recenze uživatele

čo mal znamenať tento film netuším.absolútny trapas.nudil som sa tak dokonale že od polky filmu som začal baliť frajerku kamaráta.proste hanba vypustiť takýto film do kín.Prečo vlastne dávam 1*?Aha,to balenie bolo síce neúspešné ale príjemné:) ()

Reklama

Reklama