Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Recenze (58)

Tosim 

všechny recenze uživatele

-CO TO JE? -HOŘČICE OHŘÁTÁ NA ČTYŘICET STUPŇŮ. -NECHCEŠ MI PSÁT RECEPTY? Škoda úvodu, je to víc o Robertovi, Míra se jen veze, ale až začne soutěž a přichází napětí posledního dílu a pointa, člověku je líto, že nemůže jít do červenejch. VAŘIT Z MÍRY SE PROSTĚ VYPLATÍ. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak Stream nemá problém sehnat zajímavé herce a přijít s dobrým nápadem. Není to poprvé a je to minimálně po druhé, co mě něco od nich vysloveně zaujalo. Žrouti měly super nápad a i přesto, že byly brutálně ujetý, dokázal jsem je dokoukat do konce. A dokonce jsem si od Mikluše a Míry něco odnesl. Třeba zrovna nedávno jsem vařil buřtguláš s kvalitní uzeninou z Francie, moukou z Polska, cibulí z Řecka, brambory z Gruzie a mletou papričkou Habaňero z Jižní Ameriky. Víte jak to je..Česky, ale dokonale! A nebo taky kecám a je to za nula nula prdlačky. Hlavně, že je to dobrý, žejo. Jo a Jana Plodková mi tady svojí ulítlou postavou opět udělala strašnou radost! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hele, co je to za pičovinu, že žereš psy?" Tak se nám Stream.cz pokusil z popularity Roberta Mikluše a Míry Hejduka recyklovat ještě trochu sledovanosti a u mě to tedy po přetrpěných třech dílech skončilo. Tudy totiž cesta k mému žaludku nevede - pouze se to snaží vyvrhnout na světlo jeho obsah. Ale ten já nedám a víc než jednu hvězdu taky ne. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Koncept ano. Propagace vynikající. Provedení se rozpadlo. Stream chtěl asi dělit svou tvorbu na před Žrouty a po nich. nakonec si museli počkat na Semestr. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rivalita medzi dvoma populárnymi kuchármi z Českej Republiky sa mení na boj na ostrie noža. - Ešte pred pozeraním mi bolo jasné, že v tejto show toho vela hororového nebude. Absolútne netuším, kto sú títo ludia, takže ich nemôžem nejak dôrazne posudzovať. Našťastie boli epizódy celkom krátke a napriek naozaj prízemnému, pre ludí, ktorí sa s týmto druhom humoru často nestretávajú, určite aj nepríjemnému humoru, som sa celkom bavil. Vidím v tom však premárnený potenciál na dobrý krimi horor so zaujímavou zápletkou. Uvedomujem si však, že tvorcom tohto projektu o vytvorenie hororu určite nešlo. + herec z Polednice ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení vlastního seriálového universa, co si na stream.cz ironicky patlají pomocí parodií na kuchařské show a nutno říct, že funguje výborně, sice to nemá údernost kanceláře Blaník od stejného týmu, ale humor tam prostě je a takový zuřivý ochránce zvířat vyšetřující ztracení mláďátka mravenečníka je jednoduše zábavný. Problém nastane tehdy, kdy se klasický seriál promění do dalšího kuchařského pořadu, který je to nejslabší z celých tří seriálů a místo nějakého pořádného vrcholu zůstává jen pocit toho, že vám nějaký zákeřný holub nakálel přímo na kopeček vaší oblíbené zmrzliny a do toho vás svědí levý ušní lalůček. Promarněná příležitost. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To, že vznikne něco nového se dalo čekat. Míra se s Robertem tak dlouho škorpili, že jednoho dne muselo dojít ke střetu. Tím jsou žrouti. A tak má divák v nové televizní soutěži možnost sledovat Souboj Titánů, kdy oba kuchaři musí každý po svém udělat co nejlepší, nejhezčí a nejchutnější jídlo dle stejného zadání. A zatímco sledujeme nejen kuchařský boj Míry s Robertem z okolí mizí němé tváře, exotická zvěř i další ,,maso''...! :-))) Fakt výborná věc! Doporučuji! 4 karbanátky! * * * * ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tak je fajn, že tam mají Plodkovou nebo Koptu (vzpomínáme na Kosmo), ale ten "děj" je silně o ničem. A není to skoro vůbec vtipný. Dva dobrý díly samotného souboje to holt nevytrhnou... 50% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne úplně povedená recyklace, resp. cross-over (či mash-up, chcete-li) seriálů Luxus na talíři a Vaříme s Mírou. Navíc je to dosti nevyvážené a až na pár momentů jsem se začal bavit až u Souboje titánů. Epilog super! :) ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Velice špatný pokus skloubit mistra ( česky, ale dokonale ) se ,,super mistrem,, ( nula nula prdlačky ). Stream pořady mám hodně rád. Podle Tondy Blaníka se učím správně telefonovat, Karel Čížek je můj obchodní vzor, podle zmiňovaných kluků kuchařů jsem se toho už opravdu hodně v kuchyni naučil, ale humor Žroutů jde úplně mimo mě. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál se dobře vypořádal s omezenými prostředky a chytře pro to využil finančně nenáročné prostředí televizního studia. A další trefa do černého je námět: kuchařských reality show jsou mraky, tak proč se nepodívat do jejich zákulisí? Jenomže, zatímco doprovodné pořady Vaříme s Mírou a Luxus na talíři mají sice jednoduchý nápad, ale svou kratinkou stopáží to unesou a jsou zábavné, tady byl pokus o větší rozvinutí děje, který ale úplně nevyšel. Tohle už nejsou komické skeče na téma vaříme blafy nebo vaříme pro snoby. Tady jde o drama (dejme tomu hororové), ale děj je moc řídký. Působí to natahovaně a některé scény zbytečně, právě jen kvůli protažení stopáže. I tohle by se dalo pohodlně natočit jen jako krátký skeč. Navíc ten nápad vážně není originální, už jsem podobný motiv viděla i četla vícekrát a série ho neobohatila ničím, její pojetí je pouze popisně konvenční. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Rád vařím a vím, že to umím a holkám se to líbí…“ (Midi Lidi to zpívají zkráceně a tvrději…). No tak tento „kulinářský“ miniseriál stojí hlavně na vulgarismech, honění, žraní psů a soubojích dvou rivalů. Celková kvalita jednotlivých epizod je dost různorodá. Občas se u nich divák zasměje, ale většinou je tato parodie na „vaření“ dost trapná a některé hlody nebo situace, které se pořád opakují, časem přestanou být i zábavné. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk však zaujmou jen velmi okrajovou skupinku diváků. Asi nejvíce mě pobavila Jana Plodková a v první epizodě Zuzana Stavná – která není kurva, ale ráda „uvolňuje“ všechny pány v dohledu… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

"Luxus na talíři" je solidní prdel na druhou, neboť jako sranda v podstatě ani nevypadá. Vaříme s Mírou je také ještě fajn. Ale celé dohromady mi to moc neštimovalo. Chtělo to vypadat jako "Kancelář Blaník" o vaření, ale přišlo mi to jako promrhaná příležitost se zbytečne lacinými vtipy. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mezi tímto a být bombardován upoutávkami na Ostrov a Černé vdovy mě těší jaké popularitě se nyní těší Jana Plodková, kterou znám už od dob Protektora nebo Comebacku (byť teda to byla spíš minirole, kterou už nejspíš většina lidí zapomněla). Žrouti jsou stopáží i humorem dost specifická věc - čili tedy naprosto ideální věc pro internet. Bodují zejména v rámci parodie. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bylo to místy až zbytečně úchylné (uvolňování), nicméně to okolo bylo zvláštně pohnutě morbidně depresivně debilně choré způsobem, který se dal strávit. Mělo to slabší i silnější chvilky a poslední díl (zatím poslední? A nemyslím tím onen Epilog) je jedním z těch lepších. A že je konec zase škoda není, stačí si vzpomenout na Blaník, kde to příliš dlouhým trváním nedělalo moc dobrotu. Robert Mikluš si vystřihnul epesního magora. A asi by se měl na čas zbavit svého knírku, jinak mu úchylného kuchaře bude dávat věčně někdo sežrat. --- PS: Všimli jste si někdy, kolik slovních přirovnání se týká jídla a jedení? ()

Reklama

Reklama