Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 2. díle (odpad!!!). Totální. A vidím to tak, že bude ještě hůř./// Epizodou číslo 6 (Finále) by to snad mohlo skončit. Celá tahle nevtipná taškařice má jediného vítěze - firmu Oresi. I když... Sledovanost tomu padala doslova střemhlav, což vnímám velmi pozitivně - lidi prostě nejsou tak hloupí, aby si nechali servírovat každou sračku - byť je k mání de facto grátis a cesta k ní vede skrze dvě kliknutí myší. Joke, ze kterýho to žilo prakticky od začátku do konce - upečenej krysařík - mě osobně kdysi mnohem víc bavil v podobě třicetivteřinové Bobiky, finále s nepřekonatelnou surovinou (která prý ve skutečnosti nechutná příliš dobře, protože je výrazně nasládlá) lze zase tematicky připodobnit například k http://www.csfd.cz/film/88876-reznici/komentare/. Dánové mě pochopitelně pobavili mnohem víc, navíc před X lety, Žrouti mně osobně nedali vůbec nic, když nepočítám totální znechucení. Do Oresi nejdu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hele, co je to za pičovinu, že žereš psy?" Tak se nám Stream.cz pokusil z popularity Roberta Mikluše a Míry Hejduka recyklovat ještě trochu sledovanosti a u mě to tedy po přetrpěných třech dílech skončilo. Tudy totiž cesta k mému žaludku nevede - pouze se to snaží vyvrhnout na světlo jeho obsah. Ale ten já nedám a víc než jednu hvězdu taky ne. ()

Reklama

endrix 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle projekt (protože to není seriál, jsou to vlastně tři, respektive čtyři pořady tvořící jeden celek) mě nejprve nadchl. To je opravdu něco, co tu ještě nebylo. Dva kuchařské pořady, které spojí jeden příběhový seriál. S dalšími díly přicházelo znechucení nad promrhanou šancí na něco výjimečného. Zbytečná hrubost a vulgarita mě moc neoslovily. Ovšem když jsem viděl poslední díl a vše do sebe zapadlo (byť předvídatelně), musím uznat, že jako celek to stojí za pozornost. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál se dobře vypořádal s omezenými prostředky a chytře pro to využil finančně nenáročné prostředí televizního studia. A další trefa do černého je námět: kuchařských reality show jsou mraky, tak proč se nepodívat do jejich zákulisí? Jenomže, zatímco doprovodné pořady Vaříme s Mírou a Luxus na talíři mají sice jednoduchý nápad, ale svou kratinkou stopáží to unesou a jsou zábavné, tady byl pokus o větší rozvinutí děje, který ale úplně nevyšel. Tohle už nejsou komické skeče na téma vaříme blafy nebo vaříme pro snoby. Tady jde o drama (dejme tomu hororové), ale děj je moc řídký. Působí to natahovaně a některé scény zbytečně, právě jen kvůli protažení stopáže. I tohle by se dalo pohodlně natočit jen jako krátký skeč. Navíc ten nápad vážně není originální, už jsem podobný motiv viděla i četla vícekrát a série ho neobohatila ničím, její pojetí je pouze popisně konvenční. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, s čím asi tak tvůrci přijdou, když už předchozí dva pořady hlavních protagonistů byly perfektní a nebyl jsem si jistý, kam se postavy posunou. 7/10. Musím však přiznat, že tentokrát se jedná o mnohem úchylnější nápady, které jsou místy fakt mega ujeté. Velká škoda, že úvodní díly jsou víceméně jen s Robertem, Míra se naplno rozjede až soutěžních dílech "Souboj titánů", kteréžto 3 díly já považuji za úplný vrchol Žroutů a prakticky tyto díly jsem si nejvíc užil. Celkově jsem však čekal mnohem víc, než jen tři povedené díly. 6/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama