Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na světlo vycházejí další překvapivé skutečnosti celého případu; je zjevné, že vraždy jsou propojeny víc, než to zpočátku vypadalo. S případem je navíc svázáno společenstvo 22, tajná skupina několika místních. O co jim ale jde? A hlavně – kdo všechno ke společenstvu patří? Vyšetřovatel Anders se vydává za ženou zesnulého Burlina a zjišťuje, že finanční záznamy, které mu v minulém díle připadaly podezřelé, jsou vlastně jen těžko napadnutelné. Dochází však k jinému zásadnímu posunu, a to v momentě, kdy odhalí skutečnou identitu některých Burlinových přátel… Vyšetřovatelka Kahina se mezitím snaží dostat svého syna Nadjiho zpět do Francie, kde bude v bezpečí, ale chlapec se na poslední chvíli vyplíží z letadla ven. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

zubrik66 

všechny recenze uživatele

Asi takto si predstavujem tvorivu atmosferu na tejto casti: lysohlavky, marihuana, okena pripadne alpa...plesnivy chlieb a zivy modry plesnivy syr - a haluze na plne gule si ficia. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jo, klobouk dolů před scénáristou, Evelina spáchá sebevraždu a po její smrti se ukáže, že byla těhotná, fajn. Ale teď se najednou dozvídám, že se její tělo nikdy nenašlo, takže to těhotenství určila nějaká vědma (nebo noid)? Pobavila i fantastická nemocnice v Libanonu, kdybych o ní věděl dřív, nemusel bych být kripl:-) ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlasování. Dobře — bude řežba. Takže přecejen je Carnot legionář - a zřejmě nejen. Kdo by na Carnotově smrti nejvíc vydělal? Všichni, protože měl informace. Mně se tomu Gruardovi nějak nechce věřit... Burlin posílal prachy špitálu. Filantrop? Nesourodá dvojice mě rušila. Eric Tardieu? Nebezpečnej šílenec. Sobi jsou skvělí. A bílej? Bezva. Oúú... Má s sebou ta policajtka kvér? Ahá — problém. Proč je Kimmo důležitej? Nebul a mysli. Kluku ušatá... Pojídač bobulí? Teda Sparen? Hanki je vrah? Nevypadá na to. Sebevražda by byla moc jednoduchej závěr. Kimmo, zdá se, něco ví. Historku o zakopnutí už použil. Sparen Kimmovi dost pomoh. Tak proto je Sparen alkoholik. Carnot je celej falešnej. Řek bych, že Anders by měl nejlíp vědět na čem dělal. Sparen ukryl tělo? Skandinávský scenérie jsou nejvíc. Solidní nakládačka, chudák Kristoffer. Dobře vydělanej medvěd. A kurva... Kdo za to moh? Mrtvej medvěd. mladí Sámové nebo někdo jiný? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama