Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dosavadní stopy ukazují na to, že pachatelem brutální vraždy by mohl být skutečně Sám, tedy člen původní komunity obyvatel. Vyšetřovatel Anders má sice pochyby, zda se jedná o skutečně správnou stopu, ale jeho nadřízení neberou případné pochyby příliš vážně. Anders má ostatně právě v sámské komunitě kořeny. Jeho francouzská kolegyně Kahina mezitím z výsledků toxikologie zjišťuje, že šéf vyšetřování Burlin zemřel na otravu jedem, jenž pochází z květin, které se ve Švédsku běžně nevyskytují. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen pár Skandinávských kriminálek, ale snad ve všech byla hlavní postava policajt = gay, který musíš řešit svoje rodinné problémy s tím spojené. Příběh se tak nějak zastavil. Občas mi přišlo, že koukám na nějaký dokument o severských menšinách a jejich zvycích a tradicích. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodě jsem udělil hvězdičku za to, že mi konečně vysvětlila, proč se mi nelíbí tato severská kriminálka. Ona je to vlastně francouzsko- švédská variace na téma tolerance, pravdolásky a celosvětové symbiózy. Vztahy mezi Švédy a Sámy mě ještě zajímaly, ale otrávila mě nezbytná homosexuální vložka a kočka z Thajska mě přesvědčila o tom, že si scénárista dal nějaké houbičky. Závěr dílu, to byl snad jen hodně špatný vtip. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný malování. Strach nebo vůle. Dobrá otázka. Chudák Forsber. Takže čin ze msty či nenávisti k Sámům... Jak ten debil na tom sezení může vůbec nosit policejní uniformu? Takže Burlin byl závislej na něčem, co ho zabilo? Matka velmi nepřívětivá. Kimo na vraha vypadá – fakt, že jo. Matka nakonec dobrej kompas. Onen „čaroděj“ moc sdílně nevypadal. Co má těhule za info? Zadi si našla amanta? Co maj s tim sejrem? Čí to byly ruce? Mě nezajímá starochův osud. Doprdele, kolik je u toho baráku Sámů? Jó, Kambo nebere mobil. Médium vědělo o Carnotovi? Jórri z Bangkoku z Facebooku bude divnej. 19 Berlin. Otevřela se hora?? Jórri Kasskill. Chase hezkej. Zasranej indián. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama