Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé Anders a Kahina pátrají po původu rostlin, které otrávily jejich bývalého kolegu Burlina. Nebezpečí narůstá a Anders je dokonce zajat jako rukojmí. Kahina ho však dokáže vysvobodit a oba postupně zjišťují, že další důležité stopy vedou také k místní drogové scéně. Vypadá to, že je do případu zapleteno víc lidí, než si vyšetřovatelé dokázali představit. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podzemí je veselo. A na kolejích taky. Co to je za módu tyhle online vraždy...? Kolik lidí to vidělo? Říkal jsem, že Jórri je divnej. Ale o rostlinách ví. A od koho byly ty prachy? Asi prozatím nejlepší řešení. Aspoň baba nevykrvácí. Ale problém dolů trvá. Co obsahovaly horníkovy záznamy? To jsou mi věci. Se zbraní se asi dejchá líp. Celý město se sjíždí amfetaminem jak na běžícim pásu. Takže za vším hledej drogy? Jó, život není jednoduchej. Případ „Evelína“ zdaleka není uzavřen. Jako by Hanki popisoval obrázek z jednoho z minulých dílů. Stihomam? Ptá se špatně. Hezky policajtka! Rizika se přeci vždy zveličovala. Ups, někdo měnil dohody. Kterej imbecil by stěhoval jenom půlku města?! Co do toho plete Obamu? Kahina se s tím nesere. Nebejt jí, Harnesk je tuhej. Takže proto si Kambo psal. Aby měl přehled. Sámů se každej v důlním městě bojí? Existoval Carnot vůbec? Proč se Kahina tolik vzpírala? Hospoda peče. Tohle bude bolet. Fízlová si koledovala. A doprdele... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mám pocit, že jde o parodii na kriminálku. S každým dalším nápadem scénáristů se situace zhoršuje. Tvůrci se neustále snaží dostat do každé scény nádech tajemna, jenže výsledek pak působí jen hloupě. A když už neví, kudy kam, přidají vládní spiknutí, aby to mělo šťávu. Hmmm, takhle kdysi vaříval Babica. Mimochodem, syn by byl asi lepší vyšetřovatel, než jeho matka, hezky ji z Paříže vystopoval. ()

Reklama

Galerie (40)

Reklama

Reklama