Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřovatel Anders je společně se svými kolegy na stopě dalšího podezřelého. Celá záležitost se však ještě víc zkomplikuje, a to, když Andersova kolegyně Kahina záhadně zmizí. Zatímco se policie snaží vypátrat vyšetřovatelku, které jde o život, rozkrývá Andrers další překvapivé okolnosti celého případu. Zároveň se mu dostane důrazného doporučení, aby ze svého listu podezřelých vyškrtl Burlina. To ho však jen povzbudí v tom, aby zkontroloval Burlinovy finanční záznamy. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem jednu hvězdičku přidat, protože jsem se celkem dobře zasmál. Kahina Zadi dostala opět nakládačku a připomíná mi lovce z jednoho vtipu o medvědovi, takže bych se nejradši zeptal: "Kahino, ty jsi sem vlastně ani nepřišla chytit vraha, že ne?" K amatérské policejní práci se přidal sáhodlouhý, dojemný příběh o časném mateřství a ke spokojenosti jsem měl znovu daleko. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase řešení osobních problémů policajtky na hlavním místě.... U těch severských kriminálek co jsem viděl, tka mám pocit, že se tam furt řeší jen rasismus a skandinávské minority, a to na úkor hlavního příběhu, tak jako je tomu tady. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše funguje na jedničku, budování napětí vynikající, tajemno strhující. Naháněčka v paneláku překvapivě intenzivní. Jen dialogy občas šustí papírem, naštěstí to herci zvládají přesvědčivě uhrát (ta jedna dlouhá slovní výměna zvlada být i dost emotivní). ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha, tak proto je Sparen tak pohrouženej do sebe... Na růžovej prapír pozor, hošani. Koleje... Štramberský uši po Švédsku zapíjený kvalitním Cabernet Sauvignon Oreille de France. Nejsou uši, nejsou prachy za sraženýho soba, to je jasný. Chuděra v řece má problémy. A Kimmo si užívá. Chudák uklízeč. Hezká rána Kristofferova. Kahino, tohle není konec — může to bejt horší. I když, v tvým případě už asi ne. Teď jen doufat, že ji najdou. A je in the middle of nowhere. Kimmo je dobrák... Uhranutá Sámskou čarodějkou? To nebyly drápky zmiňované malé kočičky, paní forenzní... Sparenova známost měla pravdu. Sparen musí vybírat. Stížnosti? No jo, Eddy není normální. Jo tak ty jsi zakopl, jo? Chudáku. Á, vážení policajti, jestlipak víte, s kým sdílíte výtah? Áno, je to on. Ale ne, jsou i horší, Kimmo je malá ryba. Sparenova známost měla pravdu. Sparen musí vybírat. Stížnosti? No jo, Eddy není normální. Jo tak ty jsi zakopl, jo? Chudáku. Nadji si s Jessikou vyloženě sedli, fakt. Hlas při rekonstrukci zněl jako Kimmo. I fízl se plete. Nadji neměl právo Kahinu zpovídat, tím míň jí něco vyčítat. Ale vypadal zdravě, kluk ušatej. Chudák byla zraněná. Že někdo někoho mučil, ne, není to dobrý... Ale proč 7 měsíců čekal na kopí? Co chtěla Sámka naznačit? Kahino, kam to zas lezeš? Jo, karma je svině, kostkovanej zmrde. A někdy je kurvarychlá. Uff... Odkud byly ty prachy co Burlin poslal? Šéf ví něco novýho. ()

Reklama

Reklama