Reklama

Reklama

V záři reflektorů: Carrie Fisher a Debbie Reynolds

  • USA Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Obsahy(1)

Intimní pohled na dvě bouřlivé hollywoodské legendy – třiaosmdesátiletou Debbie Reynolds a její dceru Carrie Fisher. Dokument je prokládán materiály z rozsáhlého soukromého archivu, které během let nashromáždil Debbiein syn Todd. Tento dokument je intimním portrétem hollywoodské majestátnosti ve vší její výstřednosti. Vyjímečná dáma Debbie Reynolds (hvězda muzikálu Zpívání v dešti) ve svých osmdesáti třech letech stále ještě vystupuje v Las Vegas, oděná ve zlatém lamé. Hraní si ale vybírá svou daň a neblaze se podepisuje na jejím zdraví. Debbieina dcera Carrie Fisher – princezna Leila z Hvězdných válek – to těžce nese a její reakce je humorná i srdceryvná zároveň. Je zcela zřejmé, že obě herecké legendy stále spojuje pomyslná pupeční šňůra. S klasickými rodinnými filmy ožívá ikonická historie starého Hollywoodského světa. A tento snímek natočený ve stylu cinema verité nás zavádí do samého srdce současného Beverly Hills, kde Carrie a Debbie žijí spolu pod jednou střechou. Je to film o šoubyznysu a hořkosladké rodinné lásce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vztah Carrie Fisher a Debbie Reynolds byl velmi zvláštní, a to i přesto, že se celkem logicky nabízí, že si byly velmi blízké, když se jednalo o dceru a matku. Ale ony byly jako kamarádky, a to v podstatě až do konce. Možná ke konci svých životů dřív než v minulosti. A kamera se nebojí ukázat i jejich slabší chvilky, což je sympatické. Krásný hold oběma ženám. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý a intímny pohľad na život dvoch vtipných, silných a talentovaných žien, ktoré sa nenechali životom zahnať do kúta a napriek mnohým porážkam rozdávali radosť a inšpiráciu mnohým., A stále budú. ()

sator

všechny recenze uživatele

Televize HBO uvede dokument Zářivá světla, v němž odhalí vztah dvou hereckých legend, Carrie Fisherové a její matky Debbie Reynoldsové, která zemřela den po smrti své dcery. Obě zazářily už v mládí, Reynoldsová v muzikálu Zpívání v dešti, Fisherová jako princezna Leia v Hvězdných válkách. Obě si prožily komplikované partnerské vztahy, které živily bulvární tisk. To vše by měl zmínit dokument, který podle zákulisních zdrojů Hollywoodu nasadí HBO „zkraje roku 2017“. Film, který natočil Fisher Stevens, poutal pozornost už na letošním festivalu v Cannes. Kritik Alonso Duralde pro The Wrap napsal, že Zářivá světla jsou dokument „upřímný, zábavný a natolik otevřený, až může vzhledem k nynějším smutným událostem působit nepříjemně“. „Hořkosladký intimní portrét jedné rodiny“, jak snímku říkají tvůrci, představuje i Todda Fishera, syna a bratra zesnulých hvězd. Režisér Stevens už vyhrál Oscara za dokument Jeskyně, zároveň si zahrál ve filmech Ave, Caesar! nebo Grandhotel Budapešť a v seriálu Ztraceni. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Upřímné, zábavné, přímočaré, hořkosladké, důvěrné až syrové… opravdové. „Životem se musíš probojovat. Není žádná hladká cesta.“ Gilmorova děvčata po 40 letech. Postcards from heaven. Carrie Fisher: Trochu se mi točí hlava. Chytla jsem to od tebe. Debbie Reynolds: Nechceš kyslík? CF: Máma je skvělá hostitelka! Nabídne vám vodu, limonádu a kyslík. DR: Ale už mi ho zase dej. Už jsi měla dost. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

To že bola "princezná Leia" taká" bipolárna divoška" som nemal potuchy.Snáď mi to Carrie odpustí,ale inú úlohu ako Leiu si fakt nepamätam. Čo sa Debie týka za mlada to bola teda vážne "roštenka". V podstate je to ich spoločná rozlúčka.Vlastne spolu aj odišli deň po sebe.Najskôr Carrie a na druhý deň Debbie ..... Good Morning, Good Morning !! https://www.youtube.com/watch?v=Yu6--WBPBHo ()

karambwa 

všechny recenze uživatele

Obě herečky moc miluji, jsou skvělé nejen ve filmu ale i samotné jako osobnosti. Vždycky jsem záviděla jaký mezi s sebou měli vztah, o to je to smutnější když víte, že obě zemřeli v krátkých intervalech po sobě. Dokument je moc povedený. ()

Reklama

Reklama