Reklama

Reklama

Mythica: Železná koruna

  • USA Mythica: The Iron Crown (více)

Mladá mocná čarodějka získala poslední kousek prokletého magického artefaktu. Jenže ohlídat ho dokážou jenom bohové. Čarodějka se proto vydá na cestu v doprovodu nesourodé skupiny hrdinů, kteří ukradli obrněný parostroj. Brzy se všichni ocitají v nebezpečném sevření mezi neúprosnými žoldáky a trojicí zlovolných démonů. Čarodějka se musí naučit věřit v samu sebe. Jinak přijde o magický artefakt, její přátelé zahynou a zlý černokněžník zamoří svět legiemi mrtvých. (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Ondak 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl série je více akční a tedy na příběh nezbylo úplně moc času. Přijde mi, že efekty jsou o nějaký chlup lepší než v předchozích dílech. Pro fanoušky fantasy doporučuji. Nebýt horších efektů, věřím, že by film i série získávala mnohem lepší hodnocení, příběh je ucelený a dává smysl. Bohužel takto nízkorozpočtově není pro každého, ale já se ani chvíli nenudil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem vzdal jakoukoliv myšlenku na výrazné zlepšení, neboť první 4 díly série se zdály být technicky na chlup stejné (čtěte: špatné). Ale tady? O dobré 4 řády lepší kamera, choreografie a i efekty. Líbily se mi scény, kdy třeba hrdinové pobíhali po pěkně nasvíceném lese. A pojetí děje ve stylu „road-movie“ taky vůbec neuškodilo. Dostaly prostor i zajímavě zpracované souboje jak na zemi, tak mířené z výšin. A pár zvratů, které byly následně bohužel opět zvráceny. Ale jinak? Z podprůměrného a levného fantasy se tímto dílem stalo průměrné, levné fantasy. Jsem dost rád, že jsem předešlé díly přežil a udělal si k postavám menší vztah, protože tady to stálo za to! Tak ještě jeden díl a budiž završeno. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta zatvrzelost tvůrců se mi docela líbí, myslím v tom, jak nás zásobují pořád dalšími díly této levné fantasy série. A proč ne. Je to levné, je to špatné, ale snaží se to. A dokonce jim odpustíte i ty počítačové triky, které místy nejsou ani tak zlé. Skoro přemýšlím si dát někdy všechny filmy najednou. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Celá série už dostává ucelenější rozměr a už mi to i dává větší smysl. Tento díl už je na vysoké technické úrovní, občas to "skákání" herců je dost průhledné, ale jinak fajn. Pořád se něco děje a příběh pěkně odsýpá. Konec mě docela zaskočil, tak se zvědav jak se s tím poperou v posledním díle. Hodnocení: 67/100. ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejlepší díl, a to se mi moc líbily i ty předchozí. Fantasy řízlé roadmoviečkem ala Mad Max, ale sakra, proč ne?! Vizuální efekty zase o něco lepší, hudba doposud nejlepší, kamera taky o úroveň výš. Zápletka se pěkně začíná rozplétat. Humor, bože, z Dagena prostě nemůžu! Ten chlapec to zabíjí jako Gimli s Legolasem. Zkrátka nádhera a těším se na finále! 4* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama