Reklama

Reklama

Útěk za snem

Trailer 1

Obsahy(1)

Casey a Jonas, dva teenageři toužící utéct ze svých rozbitých rodin a domovů, zažívají strasti svobodného života a krásy první lásky. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (18)

misbos 

všechny recenze uživatele

Podzimní Krvavá Romance - aneb - Princ neví coby, princ potká princeznu, princeznu vězní drak, princ unese princeznu, princezna zabije draka. Nemám, co bych tomu vytknul, hlavní postavy jsou zahraný s přehledem, Paxton je vynikající, natočený je to kompetentně, příběh je doslova archetypální, a to finále s tím jabkem... jedna báseň. Je to tak, milé děti, bůh Adama s Evou nevyhnal, oni mu zdrhli, protože to byl despotickej ochlasta! Gnose, voe, jasný, né?! Takže pět! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bill Paxton v jedné ze svých posledních rolí ukazuje, že herecky zvládnul i tenhle jinak celkem podprůměrný thriller, který je tak trochu filmem o dospívání, tak trochu kriminálkou o tom, jak je třeba podrazit vlastního fotra, který je pořádná svině. Film hraje na vztahovou rovinu a tím chce být jiný, ale moc není. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas je film z amerického vidlákova prostě potřeba. Prostředí plné zla, chudoby, nenaplněných snů a nešťastných, věčně ožralých trosek, to vždycky zlepší den. Tentokrát se v tomhle prostředí odehrává love story dvou teenagerů - až mě překvapila nálepka thriller. Ono tohle označení ale není vůbec mimo, thriller to vskutku je. Film je napínavý, hlavní dvojka sympatická a Bill Paxton ve své poslední záporné roli přímo exceluje a opravdu z něj de strach. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nezávislý snímek o dvou mladých lidech, jejich snech o svobodě, toleranci a lásce. Zoufalství a beznaděj v jejich domovech je donutí k útěku, a snaží se uniknout zlu, které je provází. Nemají oporu, nemají pochopení. Je to i příběh o dospívání a rodičích nechovajících se jak by měli. A když má navíc rodič násilný charakter, hořká pachuť reality staví dějství do temné roviny. Jenomže ani takový charakter není jen tak od věci. Každý má svůj nelichotiví osud který člověka zlomí, čímž se projeví jeho tragická neohleduplnost se zlomenou duší. Dramatický thriller ve svém vyprávění pluje jako vánek a věrně si drží neklidnou náladu v atmosféře ekonomického zoufalství zároveň s nadějí mladých duší v představách o lepším životě. Pozitivní poetická konfrontace na samém konci příběhu je k zamýšlení. Je to příběh o úzkosti mládí a síly první lásky. A je to příběh hodně znepokojující. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom vkusné, určite nie originálne, ale nedá sa povedať, že by nebavilo. Tá atmosféra kanadského vidieka plného redneckov sa veľmi hodila k celkovému príbehu. Mladá dvojica sympatická, zloduch rovnako výborný. Možno vycibrenejší scenár by snímok potiahol hodnotením vyššie. Ale ako priemerný thriller, kde neočakávate zázraky, určite obstojí. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama