Reklama

Reklama

Linkin Park - koncert v Madison Square Garden

(koncert)
  • USA Fuse Present: Linkin Park Live at MSG (více)
Hudební
USA, 2011, 86 min (Special Edition: 41 min)

Obsahy(1)

Jedna z nejinvenčnějších kapel nového milénia koncertuje ve slavné newyorské aréně. V úvodu koncertního záznamu lze letmo nahlédnout do útrob Madison Square Garden. V proslulé budově na Manhattanu v New Yorku se pořádá přes tři stovky akcí ročně. Duní tady hokejové mantinely, basketbalistům slouží jako palubovka, o pořádání všemožných kongresových akcích ani nemluvě. Madison Square Garden je multifunkční. 4. února 2011 v ní koncertovali kalifornští Linkin Park. I v jejich případě platí přídomek „multifunkční". Kombinují rock, rap i elektroniku. Chuť experimentovat je zdobí a zároveň působí trochu rozpaky. Ne vždy se setkává s pochopením fanoušků. Vždyť jak rozdílná jsou jejich raná alba Hybrid Theory a Meteora od pozdějších Minutes To Midnight nebo A Thousand Suns. První dvě jakoby Linkin Park ukovali z masivních ingotů, třetí a čtvrté ponořili do elektronické lázně. Některé posluchače proto ztrácejí, ale nové získávají. Jedni říkají: „Už nikdy nic kloudného nenatočí" a druzí: „Kdepak, mají invenci, ještě se budeme divit". Co myslíte vy? S rozřešením počkejte, až po zhlédnutí koncertní záznamu. Nechybí písně In the End, Numb, Bleed it Out nebo The Catalyst. Mimochodem i v hledišti MSG lze pozorovat jistý zmatek. Linkin Park si užívají potetovaní chasníci i mladé dámy v manažerských outfitech. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příspěvek. Už jenom kvůli tomu, že mít něco takového zaznamenaného od Linkin Park někde jako v MSG je velice drahocenné. V rámci hudební show asi moc není to zmiňovat. Nebo spíše hanit. LP odvedli velmi dobrou práci, která určitě potěšila nejednoho posluchače a diváka. To, co divák z obrazovky musí snášet je trochu horší. Jordan by se docela mohl učit od Åkerlunda, jehož show s Rammsteiny je prostě nepřekonatelná. Zde nejde o nijak extrémně příšernou práci, ale v celku dost nesmyslných záběrů do nikam a nebo chybějící prostřihy na něco zajímavého během písně je jedna věc. Poté třeba to, že celá jedna píseň je zaznamenána jenom na jednu ne moc dobře zaostřenou kameru jenom na jeden střih je velmi žalostné. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Divně sestrihany, (prostrihany) = bez atmosféry. mix zvuku by taky mohl bejt trochu lepší. Obsahově ' dal bych radši koncert o deset let starší. To sem buzna co? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V rámci koncertu Linkin Park vše v pořádku. Po stránce režijní občas docela bída co se týká kamer, zaostření a prostřihu. ()

Reklama

Reklama