Reklama

Reklama

Timeless

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 20 h 4 min (Minutáž: 42–86 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Matt Frewer, Goran Višnjič, Sakina Jaffrey, Paterson Joseph, Claudia Doumit, Hiro Kanagawa, Aiden Longworth (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Historik, voják a programátor se pustí do cestování časem, aby sledovali zločince, kteří chtějí narušit časové kontinuum. (Netflix)

Recenze uživatele Shakaar k tomuto seriálu (1)

Timeless (2016) 

Doménou Timeless jsou nadmíru zvládnuté interiéry a exteriery v jednotlivých dílech. Seriál si solidně hraje i s množstvím narážek na historii a popkultůru vůbec. Herecké obsazení solidní, sice se nevyhne klasickému příběhovému klišé, ale tvůrci na to sázejí a tak je jim asi jedno, že historie USA už je i tak přepsána. Negativem je že seriál nemá nijak zajímavý příběh. Vlastně to co vidíme zde můžete vidět v 12 monkeys, nebo v Continuum, nicméně oba dva šli odlišným směrem. Continuum se tvůrci zaměřili na rozvoj postav, v 12 monkeys postavy obětovali na úkor příběhu. Timeless se viditelně ještě nerozhodl, vlastně možná ani nebude mít čas, protože už byl jednou prakticky zrušen a obnova (po třech dnech od původního zrušení) se nemusí znovu opakovat. Takže za zhlédnutí to stojí, ale možná se taky budete sem tam u toho nudit a kroutit hlavou např. nad tím jak je možné že si nikdo nevšimne takové obřího stroje...aneb to i na záložním stroji nemohli nainstalovat maskování? :D. ()

Reklama

Reklama