Reklama

Reklama

VOD (1)

Alžběta jedná proti protokolu, když koordinací své korunovace pověří Philipa. Jeho nápady však vyvolají spory. Vévoda z Windsoru se vrací do Londýna. (Netflix)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím dílu vypadá pátá epizoda lehce ospale,výrazně ji ale oživují David a Wallis,všiml jsem si,že se tvůrcům podařilo značně snížit náklady použitím archivních záběrů z korunovace. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od zaciatku serialu som cakala na korunovaciu ako na to hlavne, myslela som si, ze jej venuju aj cely jeden diel...Chapem, ze by to bolo narocne a hlavne velmi velmi drahe, takze napad sledovat korunovaciu na malickej obrazovke s pouzitim archivnych zaberov bol celkom rozumny. Vidim, ze mlada Alzbeta to nemala lahke...srdce a povinnost neustale v rozpore...Tento diel by som ohodnotila 3,5*. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim hodne ocenit, ze se clovek dozvi dost novych historickych informaci, i kdyz chapu, ze spouste lidem chybi vetsi akce a pompeznost .... vetsina tech dramat, ktere se odehravaji, jsou vlastne tiche a tak pekne bublaji pod povrchem. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korunovace. Patřičně pompézní, opulentní a vypiplaná. Zároveň nám ale tvůrci umožnili nahlédnout do zákulisí příprav "posvátného" obřadu a pochopitelně i problematiku s tím spojenou, nejen logistickou, ale i názorovou a filozofickou. Seriál The Crown má širší záběr než by se mohlo na počátku zdát. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vztah Elizabeth a krále George byl tak hezkej, že bych se klidně dívala na celej seriál jenom o nich. Každopádně už došlo na korunovaci a Elizabeth pověřila organizací Philipa, kterej jako správnej moderní muž chce všechno změnit a předělat, a jak řekl, to se starým dědkům kníračům moc nezdá. Do všeho se samozřejmě ještě musí zaplíst starej známej král abdikátor. Já toho chlapa fakt nemůžu vystát, už jenom to, jak mluví, mě hrozně štve a ještě ta jeho povrchnost a zahořklost do toho. Chápu, z čeho to pramení, ale nemůžu si pomoct, ten chlap mě zkrátka sere. On i jeho žena. Ale zpátky ke korunovaci. Pomazání bylo nádherně udělaný, společně se skvělou hudbou a ta kamera, mistrovská práce. Hodnocení: stejně mě ten konec, kdy Edward hraje na dudy a stýská se mu po domově, dojal/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama