Reklama

Reklama

VOD (1)

Alžběta a Philip se vydávají na vyčerpávající cestu kolem světa. Margaret přebírá některé povinnosti své sestry a pokouší se leccos oživit. (Netflix)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé epizodě mě nejvíc bavila princezna Margaret,která dílem prosvištěla jako neřízená střela a dodala mu šťávu.Celý seriál si stále udržuje vysokou úroveň a kvalitně mě baví. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně výborný díl! Ještě nikdy jsem neviděla tak výborně vystižený vztah dvou sester a je ještě obdivuhodnější, že scénář psal muž. A Margaret by byla královna, kterou bych měla radši. :) ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda osm: bitva dvou sester. Tenhle seriál mě úspěšně přesvědčil, že žít v královský rodině za moc nestojí, ať už jste sestra královny nebo sama královna, a už vůbec to nestojí za ty prachy (i když za to asi jo), protože ať jste, kdo jste, vždycky za vámi přijde někdo z ministerstva zrovna ve chvíli, kdy si užíváte s nohama nahoře, aby vám oznámili, že vás zase někde potřebujou. Navíc se musíte pořád usmívat a mávat, až se vám o tom bude v noci zdát. Každopádně královna úspěšně obnovila anglický impérium, sláva Británii, žádný nezávislosti se konat nebudou (uvidíme, na jak dlouho). Hodnocení: hrad ve Skotsku bych si nechala líbit/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som rada, že aj Margaret dostáva v seriáli celkom dosť priestoru. Verím, že to nemala ľahké. Ak sa nad tým zamyslím, ani neviem, či by som radšej chcela byť PRIDE alebo JOY. A ktovie ako by všetko dopadlo, keby staršia sestra bola Margaret a mladšia Elizabeth. Zaujímavý seriál. Vzťah sestier je vynikajúco zobrazený, divák pociťuje empatiu k obidvom. Jedna by radšej korunu, druhá slobodu, vždy chceme to, čo nemôžeme mať. A konečne si aj kráľovná matka ukradla pekné chvíľky pre seba a trošku sa nadýchala slobody. Krásne. 4,5*. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okázalá návštěva Commonwealthu a výborně natočené a zahrané spory uvnitř královské rodiny, konkrétně dvou silných sester. Každá tak vyjmečná a přitom naprosto odlišná. Herecky precizní, režijně pevně uchopené. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama