Reklama

Reklama

VOD (1)

Alžběta cítí, že se jí Philip vzdaluje. Eden bojuje s mezinárodním nátlakem a chatrným zdravím. Rozhovor ve Philipovi probudí trýznivé vzpomínky. (Netflix)

Recenze (10)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výjimečný díl, který jako zatím jeden jediný ukazuje v hlavní roli jinou osobu, než-li Elizabeth. Pocta Philipovi, která mu dává možnost vyniknout přesně tak jak potřebuje. Muž, který byl ve velmi těžké situaci a zvládl ji z drtivé většiny s bravurou. Člověk xy talentů, který zasvětil/obětoval život "vyššímu principu". Z pohledu mužského ega by se mohlo jednat skoro až o heroický počin. Zaslouženě je to právě on, kdo si dvojku strhává celou pro sebe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla o hvězdičku lepší než první díl, přestože se řešil hlavně vztah královského páru, zatímco hlavní politické události byly zatlačeny spíše do pozadí. Na druhou stranu je možné, že právě proto byla tato část lepší, tvůrci zvolili pro natočení vztahových komplikací velmi dobrý způsob. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco si princ Philip užívá nezávaznej život s pěknýma ženskýma po celým světě, Anglie se stahuje ze Suezu a máme tu další krizi. Nepřijde vám, že Anglie je v krizi každou chvíli? A premiérové, co padají jako mouchy (navíc v tu nejhorší chvíli) taky zrovna nepomáhají. Královna to rozhodně nemá lehký. A Philipovi koukám chvíli trvalo, než se z něj stal rodinný muž, ten kluk je docela nezbedník. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nevěřím, že si tam s někým začal, spíš ten jeho tajemník se ho pořád snaží vtáhnout do hlubin nevěry. Ten chlap mě začíná docela vysírat, doufám, že mu to manželka pořádně natře. Zasloužil by si trochu srazit hřebínek. Naštěstí aspoň princovi se rozsvítilo v kebuli a uvědomil si, že život není jenom jeden velkej kabaret a doma ho čeká rodina. Konečně! Hodnocení: Sláva vánočním projevům! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmh táto epizódka niečo medzi 4 - 5*. Parádna okružná plavba, počas ktorej máme možnosť trošku lepšie spoznať aj Philippa. Dokonalá hudba, nádherné exotické prostredie...trošku oddych od politiky :-). A ešte toto by vás mohlo zaujímať, info z webu: Je to jedna z najkontroverznejších častí. Ukazuje, ako sa princ Philip so svojím tajomníkom a najlepším priateľom Mikom Parkerom plaví na otvorenie olympiády do Austrálie v roku 1956. Parker píše z cesty listy, v ktorých naznačuje, že si užívajú s krásnymi domorodkyňami. Listy písané pre členov Thursday clubu, kam chodili priatelia na obed, sú zrejme výmyslom scenáristov. Rovnako nie je dokázané, že si muži užívali radovánky počas plavby kráľovskou jachtou (v seriáli sa tvrdí, že to bola päťmesačná rozlúčka so slobodou s prostitútkami v každom prístave). Overiteľným faktom je, že si na lodi nechali narásť brady... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pouhé střípky Philipovy minulosti zavdaly tomu, že by bylo skvělé vidět epizodu, kde by se ukázalo jeho dětství a okamžik setkání s Elizabeth. Jinak přichází politické důsledky minulé epizody a osobní životy lidí blízkých koruny, začínají důrazně zasahovat do integrity členů královské rodiny. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi pekná časť od búrlivých plavieb pánskej jazdy v náručí vďačných domorodiek až po uvedomenie si vyšších cieľov, ktoré čakajú na opačnej strane zeme, v domovine. Celý obrat odštartoval interview s kráskou, ktoré nedopadlo podľa predstáv. Nasledovala dilema či ísť zachraňovať stroskotanca, alebo sa držať itinerára. Záverečná reč princa a následná odpoveď kráľovnej v rámci novoročných príhovorov v rádiu bola silná trefa do čierneho, ktoré potvrdili obrat o 180 stupňov. ()

minno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie ako epizóda prvá. Budem sa opakovať, ale neskutočné scenérie, všetko natočené s citom a každý jeden záber dôkladne premyslený. Keď to spojíte s kvalitnými dialógmi a perfektnými hereckými výkonmi, nemáte čo vytknúť. Epizóda síce bez politického nádychu, čo jej veľmi prospelo. Tlieskam! Crown ma opäť svojou atmosférou pohlcuje každou epizódou. Och a tá hudba. Vata pre uši. ()

Reklama

Reklama