Reklama

Reklama

VOD (1)

Příznivci paláce se snaží zabránit skandálu, který by mohl na Philipa vrhnout špatné světlo. Eden čelí nedůvěře ze strany svého kabinetu a tisku. (Netflix)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsou v příběhu této epizody nějaké menší, či větší odbočky (skandál s rozvodem vedlejších postav, nedůvěra vlády), prim tady opět hraje postava Phillipa a jeho důležitost pro královnu a královskou rodinu. A znovu ho tvůrci vykreslují brilantně, bez zbytečného moralizování a patosu, zkrátka člověka, který dělá občas chyby, ale zároveň oplývá vysokými kvalitami. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj první a třetí epizody do sebe pěkně zapadl, všímám si, že se politické události přesunuly spíše na vedlejší kolej a mnohem větší prostor je ve druhé sezóně věnován vztahům. Možná je to dobře, protože je jasné, že královská rodina má dva velké úkoly- politiku a redukci nevhodného chování svých členů. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že když se něco fakt hodně posere, hned všichni běží za starým dobrým Tommym. Chudák nemá pokoj ani v důchodu, ale podezřívám ho, že si to užívá. Každopádně jsem ráda, že se konečně Philip zbavil toho svýho příšernýho kámoše. Trávit čas tím, že nabalujou ženský a při tom jsou ženatý, není úplně nejlepší time management. Vůbec ho nelituju, dostal, co si zasloužil, buďme upřímný, zavařil si to sám. Neměl posílat dopisy, ale hlavně neměl podvádět. ¯\_(ツ)_/¯ A Philip dostal, co chtěl - korunovaci. Stejně se mi líbí, jak je naznačený, že se na něj ty staříci stejně vždycky budou dívat jako na cizince. No, aspoň už manželství s královnou zase klape, doufám, že Philip konečně zjistil, že takhle to dál nejde. Hodnocení: Odpočívej v pokoji, kníre Michaela Adeana/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby bol Oscar za seriál, dala by som ho Claire Foy! Táto epizódka bola zimomriavkyspôsobujúca!!! Verím, že seriál nemôže priamo ukázať, že Philip bol neverný, pochopiteľne všetko je len v náznakoch, ale viem si predstaviť, aké to muselo byť pre kráľovnu ponižujúce, už len tie pochybnosti a reči, o realite nehovoriac. Byť neverný kráľovnej, to je sila...a všetko Philippovi tolerovať, to ešte väčšia!!! A ešte niečo z webu...Eillen Parkerová, manželka tajomníka, sa skutočne s manželom rozviedla, no ako dôvod uviedla, že bol málo doma. To, že ju podviedol, dokázala až o rok neskôr. Parker sa voči tomu nebránil a v roku 1958 sa za 15 minút rozviedli. Neexistoval však list, ktorý Parker písal do klubu, ani čašníčka, ktorá jej ho mala zohnať. A na rozdiel od seriálu to bol sám Parker, ktorý sa rozhodol odstúpiť z postu tajomníka princa Philipa (ale až o rok neskôr, než ukazuje seriál), kráľovský pár na to oficiálne netlačil... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skandál hýbe vším a pořádně zatápí hlavním představitelům. Jsou tady lidské momenty, chvíle politikaření i silných emocí. A jako vždy je děj bravurně doplněn vynikajícím hudebním podkresem. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kdyz prochazite galerii.. kazda scena je jako vysoce kvalitni obraz.. a jako celek nam tady uz davno vzniklo mimoradne umelecke dilo.. the Crown me nezasahuje nejak hluboce, ale tvrdim, ze je to technicky, predevsim po vizualni strance ABSOLUTNI SPICKA soucasne serialove tvorby. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudba Hansa Zimmera je piatou hviezdičkou k epizóde, ktorá bola sama o sebe za 4/5. Hudobný doprovod môže mať aj formu telegramoveho pipania keď už utíchli všetky hlasy. Čo viac dodať pip pip pip piip pip pip, proste parádna atmosféra keď vieme že škandál prepukol naplno. ()

minno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá epizóda lepšia ako tá predchádzajúca. Hudba v tejto epizóde excelovala a neskutočne dotvárala atmosféru pri jednotlivých scénach. Toto nie je len seriál, toto je umelecké dielo! ()

Reklama

Reklama