Reklama

Reklama

VOD (1)

Dopis od Petera Townsenda přiměje Margaret, aby vznesla smělý návrh. Elizabeth má dobré zprávy, což pro Margaret znamená komplikace. (Netflix)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásadní události kolem Margaret. Anabáze jejího vztahového komplexu, nenaplněné lásky a limitů aristokratického světa, ke kterému je chtě nechtě přikovaná. Se všemi pozitivy které hojně a ráda využívá a negativy kterými opovrhuje a snaží se před nimi utéct. Opět strhující Vanessa Kirby a neméně zajímavý Matthew Good, který ty mysterious elegány a uhrančivě zajímavé osobnosti umí brilantně, stačí vzpomenout na Watchmeny. Díl který posbírá během své hodinové stopáže více emocí a tenze, než kdejaký průměrný celovečerák druhé jakosti. Nadále prvotřídní zábava, tentokrát i s naprostou absencí ryzí politiky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět epizoda, která se věnovala zejména princezně Margaret a jejímu vztahu k Anthony Armstrong- Jonesovi. Proti podobně zaměřenému pátému dílu byl tentokrát děj o něco málo slabší, tím ale nechci říct, že byl špatný. Jen neměl takový náboj, přestože lustrace byla dokonalá. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peter je zpět! A našel si jinou! ...O dost mladší. Kolik že mu je? Aspoň 50 to bude, ne? ಠ_ಠ Koukám, že Tony je velkej bohém. Sice jsem nečekala, že bude svatoušek, ale trojka s ženatým párem? To překvapilo i mě, a že jsem viděla věcí! Královna měla Margaret říct pravdu, pravděpodobně by jí ušetřila dost starostí v budoucnu, protože se vsadím, že Tony věrnej určitě nebude. Lepší mít chvíli zlomený srdce, než příšerný manželství. Pokud se teda Margaret nechce připojit do trojky se svým manželek, ale možná Margaret není konvenční, ale má svoje hranice. Ale zpátky k Tonymu. Neměl lehkej život, to zase ne. Máma kariéristka, která mu ani na svatební den neřekne, že ho miluje, i když si vzal PRINCEZNU, a pořád upřednostňuje mladšího syna. Hodnocení: zděšenej výraz Elizabeth na oslavě, kam si Tony přivedl svoje kamarády, mluví za všechno/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Margaret, Margaret, je mi jej ľúto...a to celý čas, pozorujúc jej krásnu svadbu...a kládla som si otázku, prečo jej to (nebudem prezrádzať) Alžbeta nepovedala????!!!! Neviem, či to vedela aj v skutočnosti...ktovie. Samozrejme keby jej to povedala, všetko by bolo inak a dejiny sa meniť nedajú. Goode mi tu je nesympatický, asi preto, koho tu stvárňuje. Táto epizódka patrí Margaret, Elizabeth je tu na vedľajšej koľaji a to pritom sa jej v osobnom živote dejú veľké veci :-). ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečné, rádoby šokující sexuální scény, které jsou bohužel stylisticky i střihově tak tradiční, že prostě nejsou šokující, jsou jen směšné. A debilní. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej nielen o kráľovnej a princeznej ale aj o tehotenstve a manželstve. Kvôli komu a čomu sa idete brať? Potrebujete si dokázať niečo pred matkou alebo si zvýšiť status? Alebo ide o lásku? Tu uvidíme skôr tie smutnejšie dôvody. Zaujímavé sú aj kontrasty pôrodu a squashu. Princ Filip má pravdu, kým mala monarchia problém s ním tak teraz sú fajn s podradnou rodinou... ()

Saroman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úchvatný konec. Hudba, záběry.. Velmi se mi na celém seriálu líbí dobová věrnost a kvalitní zpravování událostí. Ke špičkovému výkonu herců netřeba nic dodávat. ()

minno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo presne 7 epizód kým som sa rozhodol udeliť len 4 hviezdy. Epizóda samá o sebe nebola zlá, ale bohužiaľ ma dej nedokázal na toľko prikovať ku stoličke ako epizódy predošlé. ()

Reklama

Reklama