Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Británie potřebuje finanční pomoc od Spojených států. Alžběta proto, i když nerada, pošle Margaret, aby pomohla přesvědčit prezidenta Johnsona. (Netflix)

Recenze (16)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší předchozího dílu, primárně díky uhrančivému Clancy Brownovi v roli prezidenta Johnsona. Hlavní představitelky se ale bohužel herecky stále marně snaží napojit na své předešlé "mladé" sokyně. Především pak hlavní představitelka Elizabeth. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi hravá a důležitá epizoda zejména pro další vztah mezi sestrami. Každý musí hrát svou roli a když máte předpoklady k jiné části než pro kterou jste byli zvolení, (kvůli tomu kdy a komu jste se narodily) může vás to zásadně poznamenat. Helena Bonham Carter pojala Margaret přesně tak, jak bych si představoval i v případě, že by se v roli stále objevovala Vanessa Kirby. Už to nebudu opakovat, tady se casting trefil bezchybně. Margaretin výlet do USA přinesl osvěžující pohled na diametrálně odlišného člena stejné rodiny. Vtipné momenty střídaly ty vážnější a vše se výborně doplňovalo. Využití prezidenta Johnsona se podařilo a kombinace scén udržela diváka v pozoru. Velmi na mě zapůsobil Philipův proslov. V kombinaci s hudebním doprovodem a střihem opět přinesl mohutný a silný moment, který mě v seriál tak baví. Je se na další epizodu. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem si pořád nezvykla na nový obsazení a dost mi chybí starý herci, Helena Bonham Carter byla úžasná volba pro princeznu Margaret, ta se pro tu roli snad narodila. Anglie je v další krizi (už se ani neobtěžuju počítat) a potřebujou prachy od Američanů, konkrétně od prezidenta Johnsona, kterej je... zkrátka typickej Američan se záluskem na Vietnam. A není žádnej lepší kandidát na záchranu ekonomiky než Margaret. Epizoda o Margaret je vždycky skvělá. Její manželství s Tonym sice není v nejlepší kondici, ale jelikož jsou oba dost složitý charaktery, jsou na tom ještě docela dobře. A samotná večeře byla výborná, princezna má prostě charisma, ale jak řekl Philip - Elizabeth je rozená královna. I když dát Margaret aspoň nějakou práci by ji nezabilo. Hodnocení: chudák premiér Wilson vypadal, že se každou chvíli propadne studem/10 ()

anatheman

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod třetí série. Řeší se zde opět vztah Alžběty a Margaret, což je jistě jedno z nejlákavějších témat celého seriálu. Do toho se zde v celé parádě předvádí nová představitelka mladší královské sestry. Helča Bonham Carter zkrátka jede! Celkově musím říci, že casting byl v této nové sérii naplněn úspěšně. Na Olivii, Tobiase a na Helču jsem si zvykl velice rychle. Navázali na mladší kolegy z předchozích sérií tak dobře, že mám pocit, jako bych si je s tímto seriálem pojil odnepaměti. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmmh niekde medzi 3,5 a 4*. Zatial si zvykam na novy casting. Pekne urobili zaver epizodky, mala a velka Margaret a ta trefna hudba, super. Tiez potesila aj cesta do USA. Neviem, ale myslim si, ze skutocna Elizabeth je a bola privetivejsia, v podani Olivie Colman je akasi odmerana, zatrpknuta a dost chladna, nezda sa vam? Claire Foy bola milsia. Zaujimavy vztah dvoch sestier, jedna sa pre korunu narodila, ale nosi ju jej sestra...serial naznacuje, ze Margaret sa s tym nikdy nevyrovnala a Elizabeth zase ziarlila na to, ze Margaret vedela byt okuzlujuca a spontanna, dve tak rozdielne povahy! Ktovie, ci to presne tak bolo aj naozaj... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama