Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Královská rodina natáčí dokument, aby zvýšila svou popularitu. Z Řecka ale přijíždí nečekaný host, který princi Philipovi překazí plány. (Netflix)

Recenze (12)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Seriál je především příběhem královnina celoživotního vyrovnávání se s rolí, pochybnostmi o tom, zda ji vykonává dobře, a tendencí zároveň vinit sebe sama i se zbavovat viny přemítáním nad náhodností svého údělu," napsala o třetí radě Koruny kritička Táňa Zabloudilová. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda o trápeních, víře a usmíření matky se synem. Na rozdíl od ostatních, ryze osobních epizod, je tahle podstatně méně zajímavá, bez patřičného drivu a koření. Může to být nevýraznou hereckou představitelkou Alice, nebo ne příliš záživnou situací ohledně filmu o královské rodině. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě jsem mohl těžko čekat, že by na mě čtvrtý díl zapůsobil podobně, ale tohle bylo tak odlišné, že už to snad ani víc nešlo. K takové situaci by v Bruneji nemohlo dojít, konstituční monarchie má holt pro královské rodiny svá úskalí. Filipova mediální "šikovnost" byla ovšem úžasná:-) ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která vás zahřeje u srdce. Na konci jsem měla na krajíčku, to byl krásnej příběh, o kterým jsem neměla ani tušení. Princezna Alice je úžasná žena a její smíření s Philipem na konci bylo nádherný. Nikdy předtím jsem se o královskou rodinu nezajímala, už vůbec bych neřekla, jak jsou jejich životy zajímavý. Ale řekněte mi, koho sakra napadne vyprávět lidem, jak máte málo peněz a musíte oželet jachtu... Jak si Philip mohl myslet, že tohle je dobrá strategie na zvednutí daní, to nepochopím. Hodnocení: žádná jachta = konec světa/10 ()

wampilenka 

všechny recenze uživatele

Ještě nemůžu hodnotit celou sérii (nemám dokoukáno), ale tento díl mě obzvlášť nadchl. Radikální osobnost princezny Alice, víra a složitá propletenost svazků evropské šlechty... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule to bol Wales, tentokrat Grecko. Stale nieco nove...The Crown je dynamicky serial, ak to tak mozem povedat. Zoznamujeme sa s novymi postavami, dospelou princeznou Annou a so svokrou kralovnej, teda s Philippovou matkou princeznou Alice. Prave babicka Alice ozivila tuto epizodku a vdaka nej sa tu vyskytlo zopar humornych situacii a len tak na okraj, este som asi nevidela mnisku fajcit. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že někdy dotknout zrovna otázky financování královské rodiny, a jsem nesmírně rád, že to skutečně udělali. Celý pokus Philipa o polidštění královské rodiny bylo zábavné i zajímavé sledovat. Svůj prostor poprvé dostala princezna Anne v podání herečky Erin Doherty a svou šanci bez problémů zužitkovala. Tím největším pilířem epizoda pak byla princezna Alice a její bezprostřední chování. ()

Reklama

Reklama