Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Walesu se zvedá vlna nacionalismu. Charles tam před svým uvedením do úřadu prince z Walesu jede na jeden semestr studovat jazyk. (Netflix)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S šestou epizodou jsem byl velmi spokojen, Josh O'Connor byl pro roli mladého Charlese až děsivě dobrou volbou a Charlesova velšská anabáze mě ani náhodou nenudila. Ty neustálé třenice mezi Angličany a všemi ostatními jasně drží Británii pohromadě. Velšané, Skotové a Irové cítí k Angličanům takovou nechuť, až se k nim snaží držet co nejblíž, aby jim to mohli říct do očí. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavé. Nikdy by som si nebola pomyslela, že by mi Charles mohol byť sympatický. Vždy som ho vnímala len ako chlapa, ktorý podvádzal Dianu. Je teda dobré, že vďaka seriálu sa môžem o Charlsovi (a nielen o ňom) dozvedieť viac. Mam trochu problém s Oliviou Colman, nie s herečkou, ale len s touto rolou. Po prvé, vyzerá veľmi staro (o 10 rokov staršie) a po druhé, oproti Claire Foy je príliš chladná, protivná a až krutá (napríklad jej chladné privítanie Charlesa, keď sa vrátil domov z Wales)!!! Nechce sa mi veriť, že skutočná kráľovná sa takto správala, alebo sa mýlim? Je pravda, že vzťah Alžbety k jej deťom nedostáva veľa priestoru v seriáli, bolo to naozaj až také? Ktovie ako sa teraz kráľovná cíti, keď sa vidí v The Crown? Musí byť zhrozená!!! A na tejto sérii mi ešte vadí, že tak málo priestoru dostáva Margaret! ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na díl o Charlesovi jsem čekala, zatím vypadá na dost tragickou postavu. Ale vážně, chudák kluk, vlastní máma ho ani neobejme, nepochválí, prostě nic. Král, nekrál, je to pořád její syn. Hádka na konci mi zlomila srdce, dá se pochopit, že na budoucího panovníka musí být člověk trochu přísnější, ale jednoho syna rozmazlovat a druhýmu ani neříct hezký slovo, je prostě zlý. Táta se z něj pro změnu snaží udělat někoho, kým není. Jeden lepší než druhej. Aspoň, že se spřátelil se svým učitelem, i když jeho výraz, když viděl, jak se starají o svýho kluka, mluví za vše. Proslov ve velštině mě taky úspěšně dostal, bravurně udělanej, z toho mi naběhla husina. Hodnocení: no a scéna z divadla, ta mě dobila úplně/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda s Charlesem má překvapivě hloubku a působivou interakci mezi ním a pragmatickým učitelem Velštiny. Casting nezklamal a atmosféra s finálním proslovem také ne. Opět skvěle zvládnuté řemeslo a Charles vykreslen jako sympatický adolescent s ohromným závažím na bedrech. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná časť o Prince of Wales, ktorý o Walese nič nevie. Mladý a neskúsený. A sledujeme Charleov následný prerod a osamelosť ktorú pociťuje, ktoré ústia do jeho záverečnej reči. Mínusom bola pre mňa chladnost kráľovnej, ťažko si viem predstaviť v rovnakej roli Claire Foy. Ak pozeráte v dabingu a nemáte titulky ako ja, tak tu si môžete prečítať danú reč: https://www.oprahdaily.com/entertainment/tv-movies/a29863356/prince-charles-real-welsh-investiture-speech-the-crown/ ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama