Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alžběta přivítá první předsedkyni vlády v historii země. Charles se seznámí s mladou Dianou Spencerovou. Útoky Irské republikánské armády postihnou i královskou rodinu. (Netflix)

Recenze (16)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Charles, Diana, Železná lady, IRA...ve čtvrté řadě se pojedou velký bomby (pun intended) a tvůrci jsou si toho dobře vědomi. Už první epizoda se tak rozjíždí ve velkém tempu a musím říct, že jestli nějaká řada může překonat genialitu té první, je to právě tahle. Z Joshe O'Connora se navíc stává jasný tahoun seriálu a Emma Corrin je už po pár minutách naprosto k sežrání, takže jo, tuhle sérii si fakt užiju. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, které vévodí jeden atentát a dvě nové slečny zapojující si do běhu dění. Vzhledem k tomu že čekám kvalitativně větší překvapení (hlavně po 3. řadě, která mě moc nechytla), hážu zatím 3* - obzvláště za skvěle prostříhanou sekvenci při atentátu a za to že Philip umí projevovat emoce :) Gillian i Emma jsou skvělé volby pro Thatcherovou a Dianu. PS: Panorama Skotska a Islandu jsou nádherné. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...no ale není to, co bývalo... Po první části mírné, ale rozpaky. Gillian v roli premiérky výborná, slečna, která hraje labilní, přihrblou hysterku, alias princeznu lidských srdcí, je taky přesná a líbí se mi, že ji tvůrci znázornili v duchu mého mínění, ale jinak to docela skřípe . Snad se to rozjede v tradičním duchu. ()

Brroma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl byl úžasný. Setkáváme se poprvé s novou premiérkou, kterou perfektně ztvárňuje Gillian Anderson. Ale mě už od třetí série bavily hlavně díly, které se týkaly Charlese. A ani tento díl nebyl výjimkou. Nejsilnější scéna pro mě byla ta, ve které jsme viděli složitý vztah Philipa s Charlesem. Oba to jsou skvělí herci a jejich emoce jsou úžasné. Opravdu před Tobiasem Menzisem a Joshem O'Connorem smekám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu musím "poděkovat" za komentář uživatelce marhoul, která mě dostala opravdu do úzkých, když napsala v podstatě to, čím jsem chtěl epizodu okomentovat i já. Pokud se tvůrcům něco stále bez diskuse daří, je to obsazení jednotlivých rolí. To je opravdová paráda. Horší už pro mě bylo to, že byl start čtvrté sezóny poněkud bez života (tím nenarážím na osud lorda Mountbattena, ale na celkovou atmosféru). ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama