Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charles požádá o ruku Dianu, která se pak nastěhuje do Buckinghamského paláce. Čeká ji příprava na život princezny, samota a taky soupeření s Camillou Parker Bowlesovou. (Netflix)

Recenze (17)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek konce. Diana poprvé pod tlakem tisku, silné náznaky anorexie, samota a odloučení v Buckinghamském paláci, vztahové napětí vyobrazené už v počátku zdánlivě idylického vztahu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí epizodě bych si měl ještě pustit dokument o Ivetě Bartošové, abych měl obě své více než jen neoblíbené, a přesto mnohými opěvované celebrity z jedné vody načisto. Ale teď vážně; prakticky celý díl se věnoval Dianě Spencer, ale byl natočen takovým způsobem, že jsem mohl přiklepnout slušné hodnocení. Ještě jednou musím pochválit Emmu Corrin, měla to pěkně napozorováno a skvěle to předvedla. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už cítíte to drama? Já ho totiž cítím na sto honů! Diana a Charles, to bude něco! Tohle definitivně otevře starý rány v královský rodině. Tvůrci kopou do vosího hnízda, čemuž naprosto fandím, není nad správnou kontroverzi. Netvrdím, že si to nepřibarvujou, ale jsem ráda, že se nebojí pořádně do toho šlápnout. Diana s Charlesem se nikdy neměli vzít, to zaprvý. Ty dva spolu nemají nic společnýho. Diana se snaží všem zalíbit a Charles miluje Camillu a chce žít na samotě u lesa. Dva lidi, který by nemohli bejt víc jiný. A oba ve vztahu náležitě trpí. Obou je mi líto, a nejhorší na tom je, že už víme, jak to skončí a že nás nečeká pohádkovej konec. Hodnocení: Kdy už konečně začnou poslouchat Margaret?/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj Fairytale, ale nie šťastná, keďže vieme, ako to skončilo. Pre mňa je život Diany zaslobodna a jej prvé roky ako princezná veľmi zaujímavý, o jej začiatkoch som nevedela takmer nič a už vôbec som netušila, že tá Camilla bola ešte pred ňou. Veľmi pekne a citlivo natočená epizódka. Tá hudba je jednoducho úžasná. A mladá herečka, ktorá hrá Dianu, si ma už získala. Presne vystihla Dianinu nevinnosť a jej typický pohľad, wow, klobúk dole! Aj Charles je perfektný. Vďaka seriálu ho vnímam teraz inak, vidím mu do duše, do jeho nešťastne zaľúbeného srdca. Úplne najlepší moment bol, ako sa Diana korčuľuje po paláci s walkmanom na ušiach, to bolo stobodové. Výborný scenár. Výborný seriál. Som veľmi rada, že som ho začala pozerať. 5* definitívne!!!👍 ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne taký dramatický nášup, na aký sme u The Crown zvyknutí. Hutná atmosféra, bezchybné herecké výkony, minimalistický, no všehovoriaci scenár. Epizóda, ktorá diváka emočne vyčerpá. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diana pro kralovske DETI a Kamila pro šukani? No keď si budúci Kráľ tak sa s tým tak trocha aj počíta, viď English History. Vydarené spracovanie "rozprávky a vracania do záchodu. Inak čo si ako myslela? Že ten kráľovský luxus je úplne zadarmo?! 🤨🧐🤔... Super epizóda 95%... ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatá klietka sa spúšťa, kým sa Diana teší z prsteňov a listov od obdivovatelov. Svoju samotu začína vnímať až po stretnutí s Kamilou, ktorá jej dáva značne najavo, že o Charlesovi vlastne nič nevie. V tejto časti mi úplne chýbala Gillian Anderson. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutné, ale musím říct, že je mi asi trošku více líto Charlese. Byl donucen ke sňatu s Dianou, která sice byla hodná, srdečná, pomohla mnohý při svých charitativních akcích, ale Camilla byla chytřejší, kultivovanější a rozhodně se k Charlesovi, hodila lépe. Takže dobře že nakonec skončili spolu. Dianu, musel mít rád každý, za její lidskost, ale asi bych si také měl víc, co říct s Camillou.  Také mi strašně vadí, že před začátkem je ,,varování", že by díl mohl někoho rozrušit. Politická korektnost je nejodpornější ideologie v celé západní civilizaci! Nevýslovně se mi hnusí, stejně jako je mi odporná patologická přecitlivělost. ()

Reklama

Reklama