Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlese v horách málem připraví o život smrtící lavina, což ho přiměje, aby se i s Dianou zamyslel nad jejich nefunkčním manželstvím. (Netflix)

Recenze (8)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá vzťahovka kde vrcholí dráma okolo hlavného tria. Charles je veľký slaboch a vyplakáva u Kamily a Anny že ho nikto nechápe. Chcel by byť diktátorom, ktorého všetci oslavujú a vyhrievaju sa v lúčoch jeho dokonalosti. Ale je iba úbohým monarchom, ktorý sa nedokáže prekusnut cez Dianinu obľubu. Čokoľvek ona urobí, on nenávidí a beží vyplakať Kamile aký je svet zlý. Byť Dianou, už dávno požiadam o rozvod a oseriem im celú korunu, žiaľ chcela byť princeznou a žiť na zámku. Lásku našla v cudzom náručí čo len prehĺbilo Charlesovu úbohosť. Znovu plače u Kamily v posteli ako ho Diana podvádza. Chudáčik. Jediný kto mu povie pravdu je Anna, ale on nestojí o pravdu ale o slová útechy. Nikto ho nechápe. Fnuk a kňú. Charles ostáva stále dick a tak sa aj Diana vracia v Harryho otcovi wink wink. PS: diváčky určite ocenia že Diana mala tiež milencov a teda to bola jej chyba, pizda jedna, dostala co proto ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrcholící napětí vztahu Charlese, Diany a Camilly. Trojúhelník smrti, který způsobil ohromné problémy královské rodině a jak Elizabeth trefně poznamenává v jednom z jejích dialogů, kdy rozebírá určitou situaci, neshody v královské rodině ohrožují její celkovou existenci. Chvála za komplexní vyobrazení Diany i Charlese tak, jak si je pamatujeme z devadesátek, když byli často ve večerních zprávách po celém světě. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta tedy měla cit pro zatáhnutí za brzdu. Vychcaná jak mraky, tichá voda břehy mele, ale vše marné. Vysoká hra se neobejde bez disciplíny a na tohle byla snadný terč. No ale dobře tvůrci! Nečekala bych, že do toho šlápnete s takovou parádou. Vážně jsem se obávala, že bude lady Di vyobrazená jako bezelstná týraná světice, ale my máme možnost vychutnat si nervyžeroucí, promiskuitní herečku, která přesně ví, co dělá, brilantně tančí mezi vejci a záři reflektorů využívá pro svoji věc na max. Dobře Charles. V lásce a ve válce je povoleno vše. A samozřejmě, možná to bylo jinak, já jen, že tohle je voda na můj mlýn. 😉 ()

Anife 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Než série začala, měla jsem pocit, že díly s Dianou v hlavní roli budou slabší. To jsem ovšem nevěděla, co předvede Emma Corrin. Budu se opakovat, ale vážně je to nejlepší filmová Diana, ať se jde Naomi Watts klouzat. Souhlasím s komentářem marhoul pode mnou. Líbí se mi, že zde není vyobrazená jako světice. Přestože mám radši díly, kterým kraluje Železná lady, tenhle mě taky dost bavil, zejména návštěva královny u Anne. Možná by mohl být kladen větší důraz na Dianu jako matku, ale věřím, že na to se dostane v další sérii. A i kdyby ne, tvůrci vyobrazení Diany zvládli na jedničku. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že Anne nám všem mluvila z duše - Diana a Charles se k sobě zkrátka nehodí. Není možný, aby spolu žili tak moc odlišný lidi. I z dárků k výročí je jasný, že je každej na jiný vlně. Charles je knihomol, co má radši samotu a klid a chce partnerku, se kterou si bude povídat o historii. Diana má ráda oslavy, velký města a chce partnera, se kterým se může bavit. Takže jsou nešťastný oba. Nechci obhajovat Charlesovo jednání, ale rozumím jim oběma. Charles je frustrovanej, chce manželství ukončit, ale Diana ho fakt miluje a snaží se, aby vztah fungoval. A Charles se nemůže divit, že si za něj hledá náhrady, když se chová, jak se chová. Hodnocení: ani chvilku se nenudíte, manželský drama jedný královský rodiny se vám o zábavu postará/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama